mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Böyle bir şeyin sonucunda sahte kaset vakaları çıkmaz umarım :I

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

abi ben ancak bizzat uzaylının kendisini görürsem ınanırım. e bugüne kadarda gören varmı? Hep uzay aracı yada ışık gibi şeyler gölmüş. Bunu yapmaktan kolay ne. Adamlarda haarp teknolojısi var kaldıki türkiyedede bu teknoloji var artık. Neyse ayrı konu onlar demek istediğim ışıktı uzay mekiğiydi yaparsın yollarsın atmosfere bu çok kolay bişey adamlar uzun yıllar sonra planladıklarını filmlerde yapıyorlar zaten. Mesela ikiz kulelerin yıkılacağı 1991 de terminatör 2 filminde tarih vererek gösterilmiş ve daha bir sürü şey. Adamlar o bize gösterdikleri uzay mekiği araçlarıyla dünyaya saldıracaklar sonrada uzaylılar saldırıyor deyip plan başlayacak.

E tabiki abi yeni nesil daha şanslı daha biliçli teknolojinin içinde doğuyorlar resmen. 25 sene önce falan van gölü canavarı vardı sabah akşam onla yatar kalkardık. Sonra nolduysa çiftleşemedi nestli tükendi herhalde (: bugün öyle bi haber yapsalar küçük çocuk bile neresiyle güler acaba :) Bu yüzden eski saçmalıklar artık çok daha az var ufo olaylarıda eskide kaldı artık ama günün birinde yine hortlaycak o ayrı konu dedimya planın bir parçası.

Şşş :) her şey söyleme sonra Google hesabını ele geçirirse şaşırmam sevmezler böyle gözü açık insanları onlar ;)

Whisper abi dediğim video bu gizem sevenler varsa takip edebilir bence işinde çok profesyonel bir kişi

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Tek kare

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ben bunu biraz geç gördüm bunun eskiden daha belirgin olduğu Çinlilerin özellikle üstüne toprak döküp yeşillendirdiği var hatta eskiden Türklerden araştırma ekibi gitmiş bir annesi Uygur Türk’ü olan bir adamı zor da olsa ikna etmişler çünkü orada casus çokmuş yakalansalar direk idam herneyse içeride bir mumya ve boynuz varmış hatta duvarda ay yıldız kazınmış orada ki mumyanın atamız Oğuz Kaan’ın olduğunu söylemiş ( bir ara Yecüc Mecücü Seddi Zülkarneyn ile hapseden Zülkarneyn AS ın da adı çift boynuz anlamına gelmektedir o yüzden bazı görüşlerde atamız Oğuz Kaan’ın Zülkarneyn AS olduğu söylenir)

Duvarda bir yazı varmış sanırım yazıda Türklerin Kıyamete yakın tekrar bu topraklara geleceğini yazmışlar ama bu dediklerim işte ne kadar doğru şüpheli ama videosu var YouTube da linki bırakırım

Trabzonspor’un hazırlık maçını izledim şu anda Beşiktaş maçına az çok baktım iki takımda 3-0 yenildi diyebilirim Beşiktaş daha bitmedi ama

Şunu farkettim Trabzon İtalyan takımla oynadı Beşiktaş İngiliz ikisi de ülke puanında ilk 5 de

Bizim ligin oynama hızı onlara göre yavaş ve o yüzden top alamıyorlar biz ancak ülke puanında ilk 10 un dışında ki lere dengiz maalesef

UEFA Ülke Puanı Sıralaması

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Güncel UEFA Ülke Puanı Sıralaması

TFF 1. Ligde Play-Off Sistemi Değişti

Sezon sonunda ligi ilk iki sırada bitiren takımların doğrudan Spor Toto Süper Lig'e yükseleceği Spor Toto 1. Lig'de Play-Off Sistemi şu şekilde uygulanacak:

- Ligi 3, 4, 5, 6 ve 7. sırada bitiren takımlar Play-Off müsabakalarına katılma hakkı kazanır.

- Ligi 3. sırada bitiren takım doğrudan Play-Off Finaline yükselir.

- Ligi 4. sırada bitiren takım ile 7. sırada bitiren takım, 5. sırada bitiren takım ile ise 6. sırada bitiren takım eşleşir. Müsabakalar, 4. ve 5. takımların sahasında tek maç eleme usulüne göre oynanır.