Acun Ilıcalı: "Sevdiğim yorumcuların hepsi farklı kanalda, aynı saatlerde çıkıyordu. Ben de hepsini bir kanalda toplayıp spor kanalı kuracağım."
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Trabzonspor, Trezeguet'nin transfer detaylarını açıkladı.
4 yıllık sözleşme
1.55 milyon euro yıllık ücret
4 yıla yayılmış, 4 taksitle, 4 milyon euro bonservis
-
Süper Lig Kura Çekimi Bugün 19.00 da çekilecek
-
Temsilcimiz Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Liginde oynayacağı karşılaşmayı İsviçreli hakem Glenn Nyberg yönetecek
-
Trabzonspor’dan mizahi forma tanıtım fragmanı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Giresunspor’dan Oscar’a Aday Forma Tanıtımı
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
F1’de yaşanan kaza sonrası kırmızı bayrak çıktı
-
Geç olsun güç olmasın
Beşiktaş yeni sezon formalarını tanıttı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Trabzonspor formayı tanıttı
Cenk Tosun Beşiktaş’ta
-
Ben bu konuyu nasıl görmedim yav geç oldu ama hayırlı olsun

-
Trézéguet Trabzonspor'da!
Bordo mavili takım Mısırlı futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak.
-
İlk Maymun Çiçeği Virüsü Görülmüş Hayırlı Olsun
-
TFF 3.Lig Grupları Belli Oldu
-
Portekiz Futbol Federasyonu, Sporting Lizbon'un 1938 öncesi şampiyonlukları sayılsın başvurusunu reddetti.