mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

1. Bölge 1.Gurup

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

2. Gurup

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

3.Gurup

Fenerbahçe 2011 Süper Kupa finalinin oynanması için TFF’ye başvurdu

Düşüncemi sorarsanız iş çıkmaza girer Trabzon da UEFA ya başvursa oradan da Trabzon’a izin çıkabilir tek biri belli o da Beşiktaş diğeri hangisi olur şüpheli

Maçı buldum direk ona bakalım

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Trabzon’da en olaysız ve en seyri güzel maç hangisi diye sorsalar bu olabilir derim

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

29 Aralık 2020 de başlayan yolculuğumuz 29 Aralık 2021 de tam 1 yılı doldurdu 1 yıl içerisinde benimle olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum hep birlikte nice sistemlere birlikte model takiplerine inşallah

Asıl zaman Ecmwf güncellemesinde akşama da şimdi atayım akşama başka bir şey gelir 😁

29 Aralık 2020 de başlayan yolculuğumuz 29 Aralık 2021 de tam 1 yılı doldurdu 1 yıl içerisinde benimle olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum hep birlikte nice sistemlere birlikte model takiplerine inşallah

Trabzonspor'a bir tane günü transfer haberlerinin hepsini buraya yazmak için ayıracam her gün yeni bir tane çıkıyor piyasaya bunun haberini yapan bende insanım :D