Geri Sayımı Unuttuk 4 den 1 e atladık 1
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kırım'dan Ocak 11-30 arası -20 derece bekliyorum kıyılara 40+ cm bekliyorum
-
zaman yaklaştı yeni bir sinerji yapma zamanım gelmiş
-
Trabzonspor transferde devam ediyor
Polonya’lı oyuncu 22 yaşında ki punchacz’ın menajeri Trabzonspor’u takibe aldı ki her zaman ki gibi basında son daha yeni yer aldı yani gizlilik sona erdiyse transfer gerçekleşmiş olabilir
-
Fevzi Burak Doğum Günün Kutlu Olsun
-
-
izmirde deprem oldu
bakalım merkez üssüne hemen
-
Geçmiş Olsun Hocam
-
Geri Sayımı Unutmadım 4
-
Trabzonspor Fenerbahçe’nin rekorunu egale etti
Trabzonspor Başakşehir maçında 0-0 berabere kalarak Süper Lig tarihinin ilk devresinde en fazla puan toplayan takım oldu
-
daha önce 1461 Trabzon vardı zaten iki tane mi oldu bu isimde takımdan anlamadım beyin yandı
Doğru hatırlıyorsun 1461 Trabzon Bölgesel Amatör Ligine katılmasına rağmen ligden çekildi yani efsane kayboldu 1.Trabzon amatör den devam edecek ki halen Trabzonspor'un pilot takımı
Bu ise o efsane takımın adını yaşatmak için alınmış bir karar
-
Trabzon'un rakımlı yerlerinde yine kar var.Trt spikeri canlı yayında nereye gitmiş öyle anlamadım

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yayla gibi duruyor
-
geri sayım başlasın o zaman benim için ne anlama geldiğini 0 olunca söyleyeceğim 5
-
Galatasaray Yusuf Yazıcı'yı istiyor diye haberler var ama önce Trabzonspor'un ikna edilmesi gerekiyor sözleşmede Süper Ligde Kiralık ve ya Bonservisi alınarak forma giymesi durumunda 20 milyon Euro Lille takımının Trabzonspor'a ödeme yapması gerekiyor diye madde var ki bu da Trabzonspor'un çok işine geliyor
-
yok hocam biz dalmışız oraya yazdım zaten