Burak Elmas yönetimi Mali anlamda ibra edilirken İdari yönden ibra edilmedi
Mayıs ayında seçim var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurak Elmas yönetimi Mali anlamda ibra edilirken İdari yönden ibra edilmedi
Mayıs ayında seçim var
kaldırmaları bir şey ifade etmez MHK görev vermezse yine aynısı olur ![]()
Sıralamaya girdim Can hocamı geçerek ![]()
Dün bizim okulumuza denizcilik fakültesi seminere geldi sırf maaşı ve iş garantisi için okulda 11. Sınıfların erkeklerinin neredeyse hepsi denizci olmayı kafaya koydu artık bakılan şeyler para ve iş garantisi oluyor seçim yapılırken
seneye MSÜ sınavına gireceksin sanırım kara harp okulu olduğuna göre hedef
bu arada bu sene TYT İçin ÖSYM'nin ortaokul ve liselerin yanına ilkokulları da sınava açarlarsa şaşırmam
bu arada seneyede barajları açık tutmaları muhtemel bize ortamı hazırlıyorlar gibi duruyor sonuçta 1.2 milyon öğrenci az değil
Yoksa ben fizikçiyim. Sevdam var fiziğe. Veya meteorolojiye ilgim var. Spor muhabiri olmak isterdim hep. Ama bir garantisi yok bu mesleklerin. Bunların hepsine dikkat ediyorum. Devlette çalışan bir meteoroloji mühendisi ne kadar maaş alıyor ki?? Veya bir fizikçi. Bitirip ne yapıyor. Elbette Boğaziçi fizik mezunlarından vs bahsetmiyorum. Onların işi garanti. Ya ötekiler? Söylemek istediğim, 3.3 milyon kişinin katılacağı bir sınav, 4 sene sonra tavan yapacak işsizlik sorunu vs vs vs
3.3 ama o 3.3 ün içinde kimler var önemli olan o içlerinde 65-80 arası olanlar olduğu da söyleniyor adam sırf diploma için sınava girmiş AYT de işler belli olur
TFF 2. Lig Kırmızı Gurup
Sakaryaspor 1 maçlık avantajını kaybetti Hekimoğlu fırsatı kullandı fark 1’e indi
Afjet Afyonspor 2-0 Sakaryaspor
Hekimoğlu Trabzon 2-0 Sivas Belediyespor
1-Sakaryaspor 68
2-Hekimoğlu Trabzon 67
Son 7 Hafta
Cem Bölükbaşı’nın dün antrenman turlarında duvara çarpması sonucunda beyin sarsıntısı yaşadığı ve yarın yarışamayacağı duyuruldu
Kuzey Makedonya 1-0 İtalya Maç Sonucu
Burak +2 yaktın bizi
Portekiz 3-1 Türkiye
Burak yaktın bizi Burak
Kuzey Makedonya maçında süpriz var Makedonya 1-0 önde İtalya karşısında
Online sayımız iyice azaldı,yaz günlerini hatırlarım böyle olunca
Yaz günleri asil kadronun aktif olduğu aylar
Ben halen kar istiyorum doyamadım bir kez daha gelip gitse keşke ![]()
Sanırım evet Mustafa
Yakında anlaşılır hocam 😁 sıralamaya girersem öyledir giremezsek farklıdır az kaldı
en etkin kullanıcılar beğenilere göre mi sıralanıyor
Beşiktaş aldığı mağlubiyet sonrası Şampiyonluk yarışından Resmî olarak düştü
Fenerbahçe’nin Konyaspor’u yenmesinin ardından Trabzonspor önünde ki 8 maçtan 9 puan kazanırsa resmî olarak şampiyon olacak