Moralim iyice bozuldu şimdiden herkes doğu karadenizi sınırda bırakmış hey allahım
Sen bırakmazsın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMoralim iyice bozuldu şimdiden herkes doğu karadenizi sınırda bırakmış hey allahım
Sen bırakmazsın
Asor,Havai,Aleud,İrzlanda,Sbirya Bizde dershanede bunları görüyoruz şuan hocam :D ben liseyi bitirdim uniye gidicektim ancak bi sene daha beklyim dedim bu sene bi tık daha çalışıp puanımı yüksek tutmak istedim bakalım neler olacak allahın izniyle yine biyere girerimde ancak okusam dert okumasam dert türkiye bu durumda ne olsun
2024 mezun tayfasına kalmanı önermem 1 milyon 200 bin civarında yeni öğrenci geliyor
Coğrafya dersiyle çok fazla alakası yok bunların 🙂
Geçen sene ders olarak gördük biraz da olsa onlar bile model yorumlamak için işimi görüyordu ama işte
Hasan61 abi sen bu işe heveslisin buradan baslamani öneririm ve diğer üyelerimize de .
Geçen sene coğrafya hocamın verdiği kağıtları bulsam ondan bakacamda ne koydum acaba sorun orada
Yerguney abi ne yaptın bana gece gece kendime Çay yaptım Çay fotolarından ![]()
Gaziantep tribünlerinde dakika 61 de Trabzon sesleri yükseldi
Saadet hocamı kim nazarlarında nazarı kalkamadı bir türlü en son sistem büküyordun hocam sen
DG Sivasspor 1-0 Galatasaray
Gaziantep FK 3-2 Fenerbahçe
Trabzonspor haftayı en az zararla kapattı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çay hazır, güncelleme bitince gelin, Whisper abi sen erken gel 😉
tam aklımdan geçen şey
😅😅😅 Hemen hemen 23 güne yaymışın. O da güzel 😅
dereceyi bilmek de başarı kış liginde sorsanız bilemem ama bu da işin güzelliği ![]()
Bu da benim sinerjim
Ayın 23 ile Ocak 15 arasında bir sistem gelecek sistem de -25 ler görecez
zamanı biraz daha kısa tutsam ah ne güzel yorum olurmuş
Sinan tamam ocak godzillasının tarihini vermiyom o zaman🤫🤫💣💣
benim sinerjide ki yorumumu buraya mı çeksek ne yapsak -23 dedim o bile gözüktü ![]()
Of ya yine kar yok Of yine beklicem 20 den sonrasını sahraya tasincam oraya bile kar yagiyo
o kadar uzağa gitmene gerek yok Konya yolundan ağrı düz devam et mutlaka bulursun karlı yer
UEFA Şampiyonlar Ligi Tekrarlanan Kuralar Eşleşme Sonucu
Umarım yoroz sıkıntısı çekmezsiniz bu senede ben yorozdan öteyim
ilçede
yukarıdan gelse çekmezsin hocam ama İstanbul tarafından gelse sıkıntı olur