GIresun da yarın eğitim-öğretime devam edilecek, kar tatili kararı gelmedi.
Sabaha kadar inanmam döner belki öğlen bile gelebilir beklenti var 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGIresun da yarın eğitim-öğretime devam edilecek, kar tatili kararı gelmedi.
Sabaha kadar inanmam döner belki öğlen bile gelebilir beklenti var 😂
Giresun/Merkez de örtü olur mu? Olma ihtimali varsa cm tahmini alabilirmiyim???
Bazı ilçeler için kar tatili kararı alındı Giresun merkez ise halen masada konuşuluyor önce bunu diyeyim
10+ olabilir bence
2 Nisan'da başlayacak olan Ramazan ayı boyunca liglerde akşam maçlarının başlama saati 20:30 olarak belirlendi.
Bir yandan kar bir yandan yarış daha ne olsun dimi
Temsilcimiz Cem Bölükbaşı F2’de ilk yarışına çıkıyor temsilcimize başarılar dileriz
Sabah daha mı soğuktu sanki bana mı öyle geldi sanırım sıcak çıktı verdi
Saat 21:30 sularında başlayan kardan sonra Sayın Valimiz tatil kararını şehir merkezi için genele yaydı kendisine teşekkür ediyoruz ![]()
Giresunspor maçına illa ki gidecek biri vardır o yüzden söyleyeyim maç oynanırken oyun muhtemel saha temizliği için durabilir o yüzden hazırlıklı gidin donup hasta olmayın ![]()
Gedikkaya yolcusu arkadaşlar varsa Dikkat diyelim
olmayan karın tatilini yapacaz ![]()
şaka maka yağış başladı tutar mı meçhul ama
Bu arada uyarıyı yapalım akşam Giresun-Trabzon arası yola gidecekler özellikle Görele Vakfıkebir-Beşikdüzü civarlarında dikkatli olmaları gerekmektedir zira en çok yağış alan yerler hep oralardır
Vali Cuma gününden ders almış gözüküyor
MGM'nin uyarılarını dikkate alanda suç🤦♂️ Şuana kadar Giresun çok az yağış aldı, aldığımız yağış da cıvık ve hafif, umarım gece en azından görsel açıdan iyi yağışlar alırız.
şu an merkezin de kar yağışı alıyor olması lazım çünkü gedikkaya'da tipi var sanırım doğudan batıya geliyor
MGM'nin uyarılarını dikkate alanda suç🤦♂️ Şuana kadar Giresun çok az yağış aldı, aldığımız yağış da cıvık ve hafif, umarım gece en azından görsel açıdan iyi yağışlar alırız.
MGM asla saatleri tutturamaz windy de saat 18'den sonraya kar yağışı vermiş hatta cm yi bile verdi çoğunlukla tutturur ama risk var mı var ama tatil haberi çıkabilir mi belki
Kanka benim mahallede(yeniyol) örtü mü kaldı eridi hep 😀 Dün beklenen neyse o oldu, ince örtü ve güzel yağışlar, bu sene sağlam örtü alamasak da havada iyi yağış gördük. Yağmaya da devam edecek gibi, güzel bi kış geçirdik bence.
MGM Pazartesi’yi de kar yağışından yoğun kar yağışına geçirmiş bence 10 cm + olur gece şartı da olursa efso
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MGM Orta ve Doğu Karadeniz de yarın başlayacak yağışlar için kıyılara 10-20 cm uyarısı yaptı, mümkünmüdür? Yarın için şahsen örtü beklentim yoktu, uyarı şaşırttı biraz.
Sistemin yavaş yavaş çıkış zamanı doğru ama sabah başlaması örtüyü etkileyecektir diye düşünüyorum