Bu sene bahar gelir mi acaba 😂 buzul çağı dedikleri bumuydu acaba düşünmüyor değilim
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğu ya gelmemek için 180 derece nedir nasıl yapılır örneği olmuş 😂 neyse beka dolduran sistem diyecek gelirse
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Giresun Merkez / Gedikkaya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Giresun Metkez’de an itibariyle okullar yarıda kaldı vali tatil kararı uyguladı
-
Yarın Giresun'un kıyı kesimlerinde kar yağışı olacak mı?
Gece neden olmasın sabaha kadar tatil haberi çıksa ne güzel olurdu ama büyük ihtimalle olmaz
-
TFF’den açıklama
Hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, 11-14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 1 hafta kaydırılmıştır.
-
Bu ayın 20-21 inde bir şey olacak mı twitterda sistem adı koyan var çünkü
-
Eline sağlık hocam
-
Canım Kardeşim Bekle Kendin Bekle Önce Kendini Test Et Tarih Vermeden Önce Sonra Hesap Soruyorlar Bana Bile Soruyorlar Yanlış Anlama Yazdığımı Önce Kendine Not Defteri Aç Pc de Veya Kalem Kağıt Üzerinde Ve Tekrar Tekrar Dene

Anlaşılmıştır estağfirullah hocam yanlış anlamam

-
19-20-21 derim beklerim gerisini sabah dediğim gibi
-
Bolu'da okullar perşembe ve cuma günü tatil edildi

Bolu beyine benden selam söyleyin

-
Yok ya 20-21 ve ya 22 imiş 😁 herkesin sistem beklentisi farklıdır
-
Ben gözümü 19-20 ye diktim 😁