Trabzonspor'un Yeni Transferi Kouassi Trabzon'a Geldi Ve Konaklayacağı Otele Doğru Yola Çıktı
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kadına Şiddete Hayır Amacıyla Oynanan Kadınlar Futbol Maçının Sonucu
Galatasaray 0-7 Fenerbahçe (MS)
Diğer Maç Belirlenen Günde Şükrü Saraçoğlu’nda Oynanacak
-
Çok geçmiş olsun hocam en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
-
Süper Lig Milli araya kadar maç günleri belirlendi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
Doğa bizi tekrardan buzul çağına mi sokar abi hiç önlem alinmazsa
Bilmem belki Allah C.C diğer milletleri nasıl cezalandırdıysa belki de kendimize gelmemiz için bize de bahanesi küresel ısınmayı gönderecek bilemeyiz 🧐
-
5.5 aylık bebeğini kaybeden İrfan Can Eğribayat: Ben bugün maçta oynamayacaktım ama eşim, 'Bebeğimiz için oyna' dedi. Bugün 3 top direkten döndü. Kaleyi onun koruduğunu düşünüyorum.
İrfan Can Eğribayat: Hayat devam ediyor, inşallah bunları da atlatacağız. Hocamıza teşekkür ediyorum. Bana, '20 gün, 1 ay gelme' dedi. Ben, takımımla olmak istedim.
-
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
Fenerbahçe’yi tebrik ederim lakin unutmamak lazım Rizespor lig sonuncusu bana kalırsa ben normal karşılarım bu golleri ama haftaya Antep zorlayabilir ondan sonra ki hafta Beşiktaş bana sorarlarsa bu 2 maçtan birinde mutlak puan kaybedecektir
-
Vay CFS bey bizi soğukta bırakmış
-
Karagümrük yanıyor polis beni arıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ÇOK YAKINDA . . .
sabırsızlıkla bekliyoruz