3 Ayların Ortası Şaban Ayı’na Bugün İtibariyle Girdik Ramazan Hazırlıkları Başlar Yavaştan 😁
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fenerbahçe - Trabzonspor maçının hakemi Zorbay Küçük oldu
Sabah Cuma-Cumartesi hakemlerini açıklayıp gece gece niye Pazar-Pazartesi hakemlerini açıklıyonuz kardeşim bir de niye bu adam adam daha bugün ZTK maçı yönetti gülünç 😂
-
F2 de sezon öncesi 2. Antrenman günü yarışlarında temsilcimiz 15. Oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
LaLiga Başkanı Javier Tebas: "Avrupa Süper Ligi'ni yeniden başlatmaya çalışan kulüpler, Putin'den daha yalancı."
-
Devlerin Süper Lig aşkı tekrar alevlendi
-
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin: "Avrupa Süper Ligi'nde oynama kararı alan takımlar bizim turnuvalarımızda oynayamayacak."
Yeni Süper Lig projesinin bugün açıklanması bekleniyor. Takımlar arasında Galatasaray'ın rakibi Barcelona da var.
-
TFF Sağlık kurulunun karaları belli oldu
Maçlara girişte HES kodu kalktı
12 yaş altı yasağı kalktı
Aşı kısıtlamasıda kalktı
-
TFF Sağlık kurulunun karaları belli oldu
Maçlara girişte HES kodu kalktı
12 yaş altı yasağı kalktı
-
Gökgürültülü karda görmedik demeyiz 😁 ayın 9-10 nuna odaklanmıştım hiç beklemiyordum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Konumuz hayırlı olsun
-
ülkemiz adına güzel sistem geliyor derken insanlığın unutulduğu Ukrayna'da dondurucu soğuklar olacak onları çok zor günler bekliyor

Rus direnişini kıracak sistem mi bu adını koydum ben sistemin Rus Kovan
-
Beşiktaş 1-2 Kayserispor
Bu skorla ilk yarı final eşleşmesi belli oldu
Trabzonspor - Kayserispor (Çift Maç Eleme)
-
ZTK’da Yarı Final’e Yükselen 2.Takım DG Sivasspor Oldu
-
Reis video atmış bizde atallım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Vitor Hugo’nun diz kapağında kırık şüphesi var oyuncu sezonu kapatabilir
Şimdi Trabzonspor’lu olarak konuşursam Allah’tan 17 puan farkı açmışız 4-5 hafta Nisan ara tatilinde bekliyorum şampiyonluğu