mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu Bayraktarlar aslında çok önemli bir silah halen farkında olmayan yoktur umarım
-
UEFA Asbaşkanı Zbigniew Boniek: "Kişisel görüşüm, Rus takımlarının Avrupa futbolundan ihraç edilmesi. Ancak, UEFA'da oy birliğine varmak zaman alıyor."
-
Polonya Milli Takımı oyuncuları, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Rusya ile oynanacak maça çıkmama kararı aldıklarını açıkladılar.
-
F1 Rusya GP’sini takvimden çıkardı
-
Galatasaray Barcelona ile eşleşti
Bu durumda ülke puanı sıralamasında banko 15. Olamadık
2022-23 Sezonunun sonunda 4 takım göndereceğiz maalesef
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ukrayna, Çernobil Nükleer Santrali'nin kontrolünü kaybettiğini açıkladı
Bu biraz kötü oldu ama santral hasar almadan atlattık çok şükür
-
Ukrayna, Çernobil Nükleer Santrali'nin kontrolünü kaybettiğini açıkladı
-
Bu senede ne sene de her şey Trabzonspor’a yarıyor savaşın Galibi bile biz oldu şaka gibi
Bu arada lig 2. Side Play-Off oynayacak 2.olmak değere bindi
-
Bu senede ne sene de her şey Trabzonspor’a yarıyor savaşın Galibi bile biz oldu şaka gibi
-
Top Ağlarda Goool
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Son durumlar
Erdoğan Macron ile telefonda görüştü
Rusya işgale devam etme sinyali verdi
Rusya çernobile girmek üzere
-
Askeri harekatın kabul edilemez bulduğumuzu ve reddederek başlamak istiyorum. Uluslararası hukuka aykırı olarak gördüğümüz bu adım, bölgenin barış ve istikrarına vurulmuş darbedir. Rusya ve Ukrayna’nın bu şekilde karşı karşıya gelmesinden samimiyet olarak üzüntü duyuyoruz. Türkiye’nin Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü korumak için verdiği mücadeleyi tekrar ifade ettim. Kendi vatandaşlarımız ile bölgedeki Tatar kardeşlerimiz başta olmak üzere Ukrayna’da ki herkesin can güvenliğini sağlamak üzere üzerimize düşeni yapacağız''
An itibariyle bizde savaş dahil olduk diyebiliriz
-
Askeri harekatın kabul edilemez bulduğumuzu ve reddederek başlamak istiyorum. Uluslararası hukuka aykırı olarak gördüğümüz bu adım, bölgenin barış ve istikrarına vurulmuş darbedir. Rusya ve Ukrayna’nın bu şekilde karşı karşıya gelmesinden samimiyet olarak üzüntü duyuyoruz. Türkiye’nin Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü korumak için verdiği mücadeleyi tekrar ifade ettim. Kendi vatandaşlarımız ile bölgedeki Tatar kardeşlerimiz başta olmak üzere Ukrayna’da ki herkesin can güvenliğini sağlamak üzere üzerimize düşeni yapacağız''