UEFA-Galatasaray
UEFA Galatasaray’ın Lokomotiv Moskova Maçı İçin Yaptığı Hükmen Mağlubiyet Veya Maç Tekrarı Başvurusunu Reddettiğini Açıkladı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUEFA-Galatasaray
UEFA Galatasaray’ın Lokomotiv Moskova Maçı İçin Yaptığı Hükmen Mağlubiyet Veya Maç Tekrarı Başvurusunu Reddettiğini Açıkladı
abi kasim 2. Haftadayiz tahminini yayınlar mısın Efsane-Semih
Hocam Acele Ettirmeyelim Sabır Biraz Daha
Arkadaşlar Sakin Anlıyorum Kar İçin Heyecanlıyız Ama Bu Kadarda Hocalarımızı Sıkboğaz Etmeyelim Onlarında Kendince İşleri Var
Bir kez daha kaptırmadık deplasman taraftarı giriş yasak olmasına rağmen cezanın deplasman seyircisi yüzünden verilmiş olması 😂
Oboww o ne ula Akdeniz karaya mı çıkmış😅
gemiler karadan yürüyünce kıskanmış o da karayı karadan yürütecek herhalde =D
Cumartesi Günü Yaklaşıyor Milli Ara Kaldığı Yerden Devam Ediyor İşte Cumartesi Günü Gurubumuzun Programı
Ali Koç
Teknik Direktör Değiştirmeyeceğiz Yola Devam Edeceğiz
Kazma kürek hazırlayın kaldıralım şu burnu şurdan :D , hayırlı geceler arkadaşlar sabah görüşmek üzere umarım güzel bir güne uyanırsınız uyanırız.
Trabzon merkezi niye orada sanıyorsun burundan dolayı rüzgarda kısılıyor eskiden oraya yerleşirken yorozu hesaba katıp şehir merkezini oraya yapmışlar
Geçen kış ocak sistemini de gem bildi diye hatırlıyorum 😊
bu seneyide ben bilirsem seneye geçen sene ben bildim derim :D
Buraya anca kırım sistemi gelirse güzel kar birikimi oluyor balkandan gelince çok yağmıyor geçen sene hep balkandan geldi batı taraflar bayram etti bizede kırıntılar kaldı doğu karadeniz olarak buraya sağlam kar yağacaksa kırım sistemi lazım şahsi fikrim olarak inş bu yıl alırız kırım sistemi
aslında alakası batı değil olay şu denizden geçen karın tutma olayı daha fazladır ama bize hep karadan geldi denize uğramadı ama ah bir denizden gelsin merkeze 50 cm kar veriyorum yazın bunu bir yere (Trabzona direk karadenizden yollayın orada burun gibi burun var engelliyor hep)
16 17 kasımda izmir Manisa mugla illerimizde sıcaklık gündüz 10 derecenin altını görebilir
kolay gelsin hocam başarılar
Evet beyler bayanlar model takibi yapmayan kalmasın uykusuz geceler başlıyor özellikle önümüz ara tatil bende buralarda olacam ❄️❄️❄️
Kral Geri Döndü Komik Döndü 😂
Trabzonspor Olağanüstü Kongre Tarihi Belli Oldu
4-5 Aralık’ta yapılacak seçimde aday olarak mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılması bekleniyor ligdeki bu süreç Ekonomiye rağmen başarı ve taraftarın bağlılığı tekrardan Başkan seçilmesi önünde ki en büyük etken olacağa benziyor
25-26 Kasım ama çoğunluk sağlanamaz büyük ihtimalle o yüzden 4-5 de ikinci seçimli olağan kurul çoğunluk sağlanmaksızın
Hayri Gür Spor Salonunda
Trabzonspor Olağanüstü Kongre Tarihi Belli Oldu
4-5 Aralık’ta yapılacak seçimde aday olarak mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılması bekleniyor ligdeki bu süreç Ekonomiye rağmen başarı ve taraftarın bağlılığı tekrardan Başkan seçilmesi önünde ki en büyük etken olacağa benziyor