2021-22 Sezonu kalan maçları Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu adıyla oynanacak
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
DİKKAT (18 Ocak Salı)
Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor (17:00)
Konyaspor - Adana Demirspor (20:00)
Maç sırasında kar yağışı beklenmektedir maça gidecek kişilerin hazırlıklı olması gerekmektedir
-
bence gfs yi boşverelim bize ecmwf yeter

-
sürekli doğuluyor , bu gidişle kuru soğuğa kalıcaz ...
aklıma 2017 geldi bir anda neden acaba

-
oh rahatladım düzeltti windy hata yapmışlar sanırım
-
Saadet hocam sen çok istekliydin
-
Ben doğrumu görüyorum pazartesi salı ve çarşamba karlı mı gösteriyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Torpilliyiz sanırım Trabzona da böyle bir şey yok orduyada
-
Ben doğrumu görüyorum pazartesi salı ve çarşamba karlı mı gösteriyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aynısını attım isterseniz silerseniz aslında İstanbul konusuna atmak lazım
23 Ocak Pazar
Galatasaray - Trabzonspor maçı var
Ama ertelendi haberi çıkarsa şaşırmam ecmwf e baktım bir de aslantepe ye baktım dedim ki tamam maç yoğun kardan ertelenir Galatasaray stadı bakıma alır ( alıştık artık her kar sonrası bakım)
Cumartesi son ecmwf e bakarım eğer ki çok yoğun olursa uyarıyı İstanbul konusuna atarım maça gidecekler çıkıyor bazen
-
Aynısını attım isterseniz silerseniz aslında İstanbul konusuna atmak lazım
23 Ocak Pazar
Ama ertelendi haberi çıkarsa şaşırmam ecmwf e baktım bir de aslantepe ye baktım dedim ki tamam maç yoğun kardan ertelenir Galatasaray stadı bakıma alır ( alıştık artık her kar sonrası bakım)
-
23 Ocak Pazar
-
Bu sistem 2017 ye benziyor diyorlar acaba bize de benzeme ihtimali varmı 😁
-
yok hocam almım
ben en iyisi susimSinan hocam buralara da uğruyormuş öğrenmiş oldun daha dikkatli davran bir dahakine

-
Çekiliş rütbeleri belli bir süre mi bizimle yoksa ömür boyu mu ?
Büyük ihtimalle kalıcı çünkü 5.yıl özel üye yazıyor
-
FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü Robert Lewandowski’nin Oldu