Doğum Gününüz Kutlu Olsun Arkadaşlar Nice Mutlu Senelere Ve Sistemlere
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
mustafa28 eline sağlık
Bjk maçı 19:45 de düzeltirsen iyi olur.
Değiştirilmiş olmalı iki defa kontrol etmiştim
sonucu yazarım yarın
-
Bu arada bizi yakından ilgilendiren maç
Young Boys 0-1 Manchester United (maç devam ediyor)
işimize gelen skor
-
Avrupa'da Takımlarımız Sahaya Çıkıyor. Çok Önemli Müsabakalar 1.200 Ülke Puanı Geliyor 3 Temsilcimiz de Yenerse
İstediğim Şampiyonlar Ligi Tasarımı Değil Ama Bizi Götürür
Çarşamba
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Perşembe
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
A Milli Futbol Takımının Yeni Teknik Direktörü Alman Çalıştırıcı Stefan Kuntz oldu Resmî Açıklama Bir Kaç Gün İçinde Gelir
-
2000HS aldığımda 50.000 HS olacağın banka oluyoruz yavaş yavaş
-
Ben bu işten kazançlı çıktım 2000 attım 11.000 geri geldi
-
Cornelius: Türkiye liginde ki kurallar farklı mı bilmiyorum ama rakip takım ayaklarından çok ellerini kullandı. Bir de VAR odasında görevli hakemler galiba yemek molası vermişti
Adam Trabzonspor da hakemleri çözmüş 😂
-
Dün yaşanan olaylardan sonra Abdülkadir Ömür Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yanına gelip takımdan ayrılmak istediğini söylediği söyleniyor
Dün karşılaşmayı izleyenler arasında eski maliye bakanı Berat Albayrak vardı
-
Beşiktaş haftayı Averajla 1. Trabzonspor da hemen 1 gol averaj arkasında 2.Tamamladı
Trabzonspor istikrarlı çıktı 1-2-1-2 aynen böyle oldu 1.-2.-3.-4. Hafta diye sıralandılar
-
Hayırlı olsun kazananlar
-
Maçın adamı yaşına rağmen 8.7 ortalama ile Marek Hamsik oldu
-
Whisper hocam tahminler de neredeyse hiç beklenmeyen çıktı 5 kişi bildi 5000 HS rica edeyim atarsın
Sinan hocam da bildi ama kadrodan
-
Milli ara Trabzonspor’a yaramıyor bu kabul olsun
-
Trabzonsporlu taraftar Galatasaray’ın 2.golü sonrasında formasını çıkarıp Abdülkadir’e Verdi sonrasında ise düzgün top oyna dediği öğrenildi bu olay sonrası Avcı onu oyundan aldı ve oyundan çıkarken bazı taraftarlar tarafından ıslıklandı
Trabzonspor 2 penaltısı es geçildi golde de nwakaeme vurdu Galatasaraylı oyuncunun elini havaya savurup içeri girdi
Maçı izlerken Saçım Beyazladı