mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Olarak Hamit Altıntop Görevlendirildi

Teknik Direktör Halen Belli Değil Ama

Yılmaz Vural yabancı teknik direktör gelecekse benim Alman pasaportum var beni alabilirler para da istemem sözü var

Tatsız Milli Ara Sonunda Süper Lig Yeniden Başlıyor İşte 4.Haftanın Fikstürü

Cumartesi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Pazar

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Pazartesi

Hekimoğlu Trabzon FK dan açıklama

Geçen sene Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve bir dönem Hekimoğlu Doğanspor adı ile alınan kulübümüzü bu sene Tonya Doğanspor olarak oynamasına izin verdik takımı tekrar satın aldık ve adını Hekimoğlu Doğanspor olarak devam ettiriyoruz.

Takım bu senen BAL liginde aynen devam edecek ancak dışarıdan futbolcu transfer edilmeyecektir takımda HEKİMOĞLU TRABZON U-19 takımı oyuncuları forma giyecektir

Logo

Hekimoğlu Trabzon FK dan açıklama

Geçen sene Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve bir dönem Hekimoğlu Doğanspor adı ile alınan kulübümüzü bu sene Tonya Doğanspor olarak oynamasına izin verdik takımı tekrar satın aldık ve adını Hekimoğlu Doğanspor olarak devam ettiriyoruz.

Takım bu senen BAL liginde aynen devam edecek ancak dışarıdan futbolcu transfer edilmeyecektir takımda HEKİMOĞLU TRABZON U-19 takımı oyuncuları forma giyecektir

Kastamonuspor mağlubiyet almamıştır Tff yazısı üstte seneye yine 2.ligden devam edecektir

bu arada sizi şaşırtmasın normalde 19 takım olsa 1 takım BAY geçecekti ama kastamonu da gidince sayı 2 oldu ama Kastamonu'yu sayarsanız olduğu için 3 oldu