TFF ile lisans konusunda anlaşamayan EA Games, FIFA 22 oyununda Türkiye Milli Takımı’nın lisanssız yer alacağını açıkladı
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karagümrük 4-0 Adana Demirspor
Ne oldu transferlere 🤔
-
A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Olarak Hamit Altıntop Görevlendirildi
Teknik Direktör Halen Belli Değil Ama
Yılmaz Vural yabancı teknik direktör gelecekse benim Alman pasaportum var beni alabilirler para da istemem sözü var
-
Derbi Özel 2
Gol Tahminini Doğru Yapan Kişiler 1000 HS Puanı İle Ödüllendirileceklerdir
-
Derbi Özel
Doğru Bilen Kişiler 1000 HS Puanı ile ödüllendirilecektirler
-
Tatsız Milli Ara Sonunda Süper Lig Yeniden Başlıyor İşte 4.Haftanın Fikstürü
Cumartesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pazar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pazartesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hekimoğlu Trabzon FK dan açıklama
Geçen sene Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve bir dönem Hekimoğlu Doğanspor adı ile alınan kulübümüzü bu sene Tonya Doğanspor olarak oynamasına izin verdik takımı tekrar satın aldık ve adını Hekimoğlu Doğanspor olarak devam ettiriyoruz.
Takım bu senen BAL liginde aynen devam edecek ancak dışarıdan futbolcu transfer edilmeyecektir takımda HEKİMOĞLU TRABZON U-19 takımı oyuncuları forma giyecektir
Logo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hekimoğlu Trabzon FK dan açıklama
Geçen sene Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve bir dönem Hekimoğlu Doğanspor adı ile alınan kulübümüzü bu sene Tonya Doğanspor olarak oynamasına izin verdik takımı tekrar satın aldık ve adını Hekimoğlu Doğanspor olarak devam ettiriyoruz.
Takım bu senen BAL liginde aynen devam edecek ancak dışarıdan futbolcu transfer edilmeyecektir takımda HEKİMOĞLU TRABZON U-19 takımı oyuncuları forma giyecektir
-
TFF Eskişehirspor’a 3 Puan Silme Cezası Verdi Eskişehirspor Böylece Yine 0 Puana Geriledi
-
Rezalet...
Hollanda 6-1 Türkiye
-
İroni mi yaptın yoksa ciddi misin
Gayet ciddiyim
-
Olay Ayasofya'da imiş Camii oldu hemen Kar sistemleri gösterdi bu yılda iddialı
-
İNŞALLAH . Fazlasında gözümüz yoktur. Biz Amanoslara gideriz. Bol bol yağmur yağsın yeter ki
Musul,Kerkük gelsin bize kardeş kardeş yanyana aynı kaderi paylaşırsınız
-
Kastamonuspor mağlubiyet almamıştır Tff yazısı üstte seneye yine 2.ligden devam edecektir
bu arada sizi şaşırtmasın normalde 19 takım olsa 1 takım BAY geçecekti ama kastamonu da gidince sayı 2 oldu ama Kastamonu'yu sayarsanız olduğu için 3 oldu
-
Baştan söyleyeyim okullar açıldı 17:00 ye kadar bulamazsınız beni zaten sonra yine kapanacağımız için sıkıntı yok yine gelirim