Goal.com'un Brezilya'daki kaynaklarının edindiği bilgiye göre özel sorunları nedeniyle mutsuz olan Vitor Hugo, Trabzon'dan gitmek istiyor.
Kulüp yalanladı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGoal.com'un Brezilya'daki kaynaklarının edindiği bilgiye göre özel sorunları nedeniyle mutsuz olan Vitor Hugo, Trabzon'dan gitmek istiyor.
Kulüp yalanladı
Günün Maçları
Trabzonspor - DG Sivasspor 19:15
Galatasaray - Hatayspor 21:45
Rövanş Maçı Tahminlerim
Galatasaray 2-1 Randers
HJK Helsinki 1-2 Fenerbahçe
AS Roma 0-1 Trabzonspor (Penaltı)
FC Copenhagen 1-0 DG Sivasspor
Evet yeni puan durumu yalnız şu an aldatıcı çünkü bonus puanlar daha eklenmedi ve üst taraflarda erkenden 2 takım kaldılar bize ekstradan bir de 3.000 puan ekleyin bence o zaman işin rengi değişiyor bir anda 14-15. Olabiliriz
Şöyle hesaplayalım
Beşiktaş katılım olarak 4 puan
Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa Ligine katıldı diyelim 3+3=6 Puan
Sivasspor ve Trabzonspor elense de guruplara kalsa da aynı bonus puan 2.5+2.5=5 puan
Toplam
4+6+5=15 onu da 5 e böleceğiz ve sonuç 3.000 puan alacağız
Tekrar hatırlatıyorum konferans ligi temsilcilerimiz guruplara kalması ve ya Play-Off turunda elenmeleri durumunda alacakları bonus puan aynı yani 2.5•2=5 Puan katkı yapacaklar ama 5 bölü 5 yani 1.000 puan gelecek puanımıza
Tamamdır
Avrupa Gününde Kazanan Türkiye
Bütün Temsilcilerimizin 1 Golü Var
Avrupa Gününde Kazanan Türkiye
Jose Mourinho :"Özellikle futbolculara yönelik bir önlem almamıştık ama Nwakaeme için değil Karsdrop ben bile onu tutmak için koşacaktım, hatta koştum bile.😂"
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Muhammed Gümüşkaya
Eskiler Bilir
Muhammed Gümüşkaya
Morinho oynadığımız maç Şampiyonlar ligi seviyesindeydi
Trabzonspor 1-0 ile penaltılara götürse işimize yarayabilir
Uğurcan’ın kafası burada değil gönderilmesi lazım ya da Erce ile çıkılıp kafasını toplaması sağlanmalı başka yolu yok