Bu arada Galatasaray 100 puanı verdi Fenerin yenmesi lazım yoksa 200 puanla bitirebiliriz işimize gelmez
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Trabzonspor Roma’ya 2-1 mağlup gitti
Bel ki Roma da bir şey olur da eleriz bir ümit her an her şey olabilir
-
Maşallah
-
Köksal Babadan Roma’ya hoş geldin
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu Gün Günlerden Avrupa
-
Küçük bir bilgi Play-Off larda VAR sistemi bulunmaktadır
Yani şampiyonlar liginde VAR dan gol döndü ona göre söyledim ama herhalde aşağı ligde de vardır
-
Küçük bir bilgi Play-Off larda VAR sistemi bulunmaktadır
-
Her Şey Güzelde Sponsor Çok Absürt Olmuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Jose Morinho
Bunun Konferans Ligi mücadelesi olduğuna inanmıyorum bana göre bu müsabaka Şampiyonlar Ligi müsabakası
-
onların asıl yeri burası da kanalları sadece oraya atıyorum onun dışında burada
-
Kapattırmam 😀
-
Abim yine yapmış
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dün ki yaşanan olayı şöyle bırakayım
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dediğim çıktı bu arada Trabzonspor ne kadar farkı açarsa o kadar rahat oynayacaktır ve maçı kazanacaktır en iyi defans hücumdur
-
Süper Lig 1.Haftanın En İyi Oyuncuları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.