Maça gidecek Kişiler varmış sanırım stadda ara ara böyle geçişler olacak hazırlıklı gidin
(5-6 dk önce çekilmiştir)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMaça gidecek Kişiler varmış sanırım stadda ara ara böyle geçişler olacak hazırlıklı gidin
(5-6 dk önce çekilmiştir)
18 19 artık umut , onunda her gecenin gün etkisii azalıyor.
2016 2017 kışlarinda beddua aldık herhalde yüzümüz doğrü dürüst gülmedi daha o senden sonra.
Batı bölgeler efsane aldık diye düşünürken peşine bölgemize gelen efsane sistemi görünce şaşkınlıkla bizi izliyordular...
tarih tekerrürden ibarettir ![]()
paylaşacak yok mu
Giresun merkez yağmur devamke😁😁
imkansız hafif kar gösteriyor mgm
Ordu ve Giresun hazırlansın güzel bir kütle geliyor
Bunlar kabaca düşük rakamlar mantık olarak bakarsan aşırı büyük rakamlar.
yani bilemem hocam şu yanardağın bir etkilerine bakalım önce de sonrasına bakarız Türkiye'de bile hasandağı için araştırma yapılıyordu bakalım ne olacak
aman şu yellowstone daki patlarsa artık sistem filan beklemeyin,çünkü dünya dünya gibi olamicak artık
dünya'da kendi çapında önlem almaya çalışıyor biz ısıttıkça o soğutmaya çalışıyor ki bu durum bir gün anormalleşip bir anda 5-6 derece soğursa hiç şaşırmam
hangi güncelleme başlayacak gfs mi
Giresun'a denizden kütle yaklaşıyor
Yani Ertelenmez diyosun abi dimi
arada denizden kütle geliyor maç durur çizgiler belirginleştirilir sonra devam eder ki bence çizgileri boyamışlardır
haftaya 10 12 saat böyle izmire Sinan abi hadi aciver onayı Sinan
Bana sorsalar Google’ın hava durumunda bakma çoğunlukla yanlış olabiliyor mgm ye göre bak istersen ki haftaya kadar değişebilir Salı günü netleşecek demiştik sanırım
Bölge adına Bir değerlendirme alalım dün samsun sahil şeridinde kar tutmaz cıvık yağıyor demiştik haliyle tutmadı ama 100 mt üstü 5 cm'den başlayarak kat ve kat artarak devam etti kısacask rakım sistemi olarak yaşadık.
Diğer bölgelerimizde durum nedir örtü vs ?
Doğu Karadeniz Giresun Merkez denizden gelen kütleleri Keşap’a kaçırdık biraz da rüzgarın etkisi var tabi ki ama bu sefer bize yönlü eserse sıcaklıkta uygun konuma inerse yer seviyesi tutmaya başlayabilir diye düşünüyorum ki dün akşam 2-3 cm tuttu ama hemen eridi sabaha kadar tutmayınca
Umarım Giresunsporun maçı ertelenmez
Bana sorulsa Giresun Merkez’in de Doğusu derdim Giresun’u rüzgar hep bozdu dün akşam ama dere hep soğuk olur bel ki oraya yağar da ertelenir ama bence dün ki Sivasspor - Trabzonspor maçında ki kadar olur maksimum
giresun için sistem patladı kar mar yok yağmaz uyuyun
Merkezde oturuyorsanız normal merkez için 20 cm üstü demedi turuncu uyarıyı yükseklere ve Keşap ötesine verdi merkezde sarı uyarı hakimdi ki mgm görevini yaptı merkez için tutturdu da
Ne güzel güncellemeydi ama şu yanardağ işi ne olacak bakalım