neler olmuş öyle yav bir baktım ![]()
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tsunami yapar dalga boyu yükselir
Yanlış anlattım kül bakımından havayı nasıl etkiler önümüzde ki yıl mı artık ne zamansa böyle havada soğumalar gibi
-
Sizce meteorolojiyi nasıl etkileyecek
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Foto konusuna attım ama bakan yok fazla sanırım buraya aynı başlıkta bir daha atıyorum
Beni hasta edecek virüs daha doğmadı ki virüslü değilim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beni durdurabilecek virüs daha oluşmadı ki virüslü de değilim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arabalar ve Çimen’ler tutmaya başladı
-
Yanlış tarafta mı duruyorum Gedikkaya tutmazsa merkez tutmaz bu kanıtlanmamış bir gerçektir
-
Kar Giresun’u teğet mi geçiyor yoksa kütle mi yok
-
Bu ne işe yarıyor abilerim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bende çözemedim işaretliyorum işaretlendi diye kaldırıyorum işaret kaldırıldı diyor sadece bunu anladım
-
maç durdu çizgiler temizleniyor çizgileri boyanma ihtimali var
-
dediğim anda turuncu topa geçildi
-
Sivas'ta kar etkisini arttırdı top değişebilir
-
GFS başladı mı ki az önce baktığımda başlamamıştı
-
Çayım yanımda sizi bekliyorum heyecanlı bir güncelleme olacak sistem üstüne sistem geliyor

-
Yaw görevli yada gorevsiz olan ne farkeder hepimizin istedigi belli
güzel bir sistem