Cornelius yarın TSİ 17:00 de Trabzon’a inecek
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
mustafa28 Buraya da at videoyu.
Sen yapmışsan çok güzel eline sağlık..Tam anlayamadım.
Birde HS ekleme de güzel olurdu sana aitse video

Bana ait aklımdaydı aslında da unuttum
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Japhet Tanganga 1 Yıllığına Galatasaray'da
-
Çalışmalardan küçük bir ipucu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Leipzig Sörlothu kiralamayacak satacak 20 milyon Euro’dan açtı kapıyı hangi deli verir
-
Abdullah Avcı
Molde’yi yenmemiz halinde Roma ile oynayacağız. İki takımdan da çekinmemiz söz konusu değil. Trabzonspor sahaya çıkar ve savaşır bütün mesele bu
-
Galatasaray’a tahkimden Oğulcan Çağlayan için yaptığı başvuruya ret geldi
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Caleb Ekuaban imza için Geneo’da
-
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TFF 1.Lig 2020-21 Sezonu için Tuzlaspor, Samsunspor ve Adana Demirspor hakkında şike davası açtı
-
Trabzonspor'un şansı transferde 3 tane İtalya liginden oyuncu aldı adamın saydığı buruno Peres zaten Romadan geldi Romayı tanıyan oyuncu da var şansımız var bir de şans şu yayın gelirleri güzel olur bence en az 4 ülkeden yayın olur yayın parası eşit bölünecek zaten
-
Roma’dakiler de Trabzonspor’u istemiyormuş 😂
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Türkçe Çeviri
TS-Molde Galibi: Roma olmasın Roma olmasın.
Trabzonsporla Romanın oynamasını istemiyorum.
Molde-Trabzonspor galibi Roma eşlesir
Olamaaaazzzz
Seni uğursuz moruk eline Tüküreyim Trabzonsporda Gervinho, Hamsik, Peres kaliteli oyuncular var canımıza okuyacaklar lanet olsun diyor! 😁
-
Bu arada Play-Off eşleşmelerinde yeniliğe geçecez artık örneği yukarıda var
-
Roma için üzüldüm erken veda edecekler
İnşallah o kadar gurup fikstür ve Kura çekimi için uğraştım son halini aldı kimse gitmezse üzülürüm