Ben böyle işe başlarım sanki Şampiyonlar Ligindeyiz bu ne biçim Kura Trabzonspor Roma’yı elerse zaten kupayı alır da eler mi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İlk maç yine Trabzon’da turu geçerse eğer
-
Trabzonspor yenerse Roma ile eşleşecek
-
Sivasspor yenerse Lokomotiv plodiv, FC Copenhagen eşleşmesinin Galibi ile eşleşecek
-
Galatasaray elenirse Lask, Vojvodina eşleşmesinin galibiyle eşleşecek
-
Fenerbahçe Play-Off da Neftçi PFK, HJK Helsinki maçının Galibi ile eşleşecek
Yine bir Azerbaycan takımı Neftçi ile eşleştik
-
Galatasaray turu geçmesi durumunda Randers FC ile eşleşecek
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Fikstür kısmıda bu kısım üzerinden montajlanacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu arada fotoğraf nettir büyütece basın
-
yalnız ben bunu düzenlediğim için net 100 HS hak ettim Whisper hocam 100 HS ateşlesene bana :D
-
Öncesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şimdi bitirdim yeni puan durumumuz / Sonrası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yalnız ben bunu düzenlemek için en az 1.5 saat uğraştım daha yenilenecek şeyler biraz daha var
bu arada bu avrupa ligleri için lig puan durumu aynı kalacaktır
-
Öncesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şimdi bitirdim yeni puan durumumuz / Sonrası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yalnız ben bunu düzenlemek için en az 1.5 saat uğraştım daha yenilenecek şeyler biraz daha var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Trabzonspor 54 Yaşında İnşallah Nice Zaferlere Trabzonspor
Bu Güne Özel Çekilecek Kurada İnşallah Güzel Kura Çıkar
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.