Hayırlı olsun 7 gün karantinaya girdim negatifim ama sınıfta 2 kişi var
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
korona sezonu açtık sınıfta 1 vaka var bakalım 2. De yarın çıkabilir çıkarsa cuma yazılı yok bizim için salı gece e okul kapanıyor biz çarşamba geliyoruz olacak coğrafya yı atlayacaz biraz ama olsun bakalım yarın ola hayrola
-
güzel güncelleme olmuş eline sağlık Polis01
-
Forumun 5. benim ise 2.yılım yarıyı doldurduk daha önümüzde çok sistem var

-
Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık trafik kazası sonucu hayatını kaybetti yakınlarına başsağlığı diliyoruz
-
Felsefe yapıyorsun işte kimi tercih edersiniz hiçciler var maddeciler var var oğlu var
Newton deneyimiydi mağara deneyi yav unuttum
-
Bu hayat gerçekçi gelmiyor bazen biz olmayabilir mıyız sanki yokuz
Felsefe yapıyorsun işte kimi tercih edersiniz hiçciler var maddeciler var var oğlu var
-
Yazılım zor dostum ben başladım devamını getiremedim hala kaldı öyle
Sayısal yapamazsam ona hiç girmem zaten sözelden ağrı uçacam işte arada balkanlara bakarım arada Kafkaslar’a
-
Polis01 ileride yazılımcı olacaktık hedef bir anda değişti oralarda yer varsa geleyim yanına 4-5 sene sonra
Sayısal beni aştı Eşit Ağırlıktan uçacam artık
-
Polis01 ileride yazılımcı olacaktık hedef bir anda değişti oralarda yer varsa geleyim yanına 4-5 sene sonra
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
TÜRK FUTBOLUNDA BİR İLK
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray aynı anda teknik direktörsüz kaldı.
-
ZTK Kuraları Cuma Günü Çekiliyor
Tek Maç Eleme Usulüne Göre Oynanacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yukatel Kayserispor Altay kaçına bu forma ile çıkacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GZT Giresunspor’un galibiyet videosu
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.