mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Beşiktaş bu hafta ki maçının ertelenmesi için TFF ye başvurdu

TFF nin aldığı bir karar var eğer virüsten dolayı sahaya oyuncu çıkaramazsan hükmen 3-0 mağlup sayılırsın diye 2021 ilk günlerinde alınmış bir karar

mustafa28 o paylaşımda cem yılmazın videosuna gönderme var...

Bu arada Ts kendine bile transfer çalımı atıyor , hani gürcü topçuyu alıyorduk 😅

Ben onu paylaştım üstte adamlar son dakika da fiyat yükseltti ama haberi vereyim Puncaz bizde detayları bilmiyorum ama yakında Trabzon’a gelecek 😁

Video da ne olduğu anlaşıldı

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Trabzonspor 22 yaşındaki Polonyalı solbek Tymoteusz Puchacz’ın transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşmaya vardı. Oyuncu kısa süre içerisinde Trabzon’a gelecek

(Yunus Emre Sel)

Bu sefer benim bilgim yok kaynağı atayım

Bizim sosyal medya sorumlumuz kim ya da bunu yazan kişi kim

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Trabzonspor Visca’yı Açıkladı

3 Taksit Halinde 4.3 Milyon Euro Ödenecek Başakşehir’e

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Acaba kim :D

Vicdan sabah antrenmanına çıktı akşam antrenmanına çıkmadığı bilgisi var

Ben işimi tamamladım artık iş medyada kolay gelsin visca konusu %0.99 ihtimal olağanüstü bir şey olur bu saatten sonra konuyu kapatıyorum

Visca konusu kapanmıştır bir daha bu konuyu açmayacağım hayırlı olsun Trabzonspor’a diyorum video gelirse paylaşırım başka takıma geçerse haberi veririm