mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Beşiktaş’ın yeni sezon formaları

1 siyah

1 gri forma var aynı değil

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Şöyle göstereyim daha iyi anlaşılır

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Galatasaray’ın yeni sezon formaları

Bir sezonu anımsatıyor değil aynısı da hangi sezon

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Başakşehir güzel bir çalışma yapmış

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Doğu Karadeniz kötü durumda şu an lakin açıkça söylüyorum ben halen doğu karadenizin kış ayı için fırtına öncesi son sessizlik olarak yorumluyorum ve sonbahar ve kış ayına odaklanıyorum ;)

İkinci yarıyı da siz hesaplayın