puan durumu paylaşacağım ama 1.ler play off oynayacak haberiniz olsun
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bal Liginde ilk devre sona erdi kimi eski süper lig takımı ilk devreyi 1. Tamamladı kimi yeni takım puan durumu gelecektir ilk devre özel bileğiniz olsun
-
7.4 derece olur
Başarılar Yasin71
-
Fenerbahçe 2011 Süper Kupa finalinin oynanması için TFF’ye başvurdu
Düşüncemi sorarsanız iş çıkmaza girer Trabzon da UEFA ya başvursa oradan da Trabzon’a izin çıkabilir tek biri belli o da Beşiktaş diğeri hangisi olur şüpheli
-
Maçı buldum direk ona bakalım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Arada böyle nostaljiye gireriz
-
Trabzon’da en olaysız ve en seyri güzel maç hangisi diye sorsalar bu olabilir derim
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Şimdi Şair Burada Ne Anlatmak İstemiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Maşallah maşallah...Hep beraber Nice yıllara ve sistemlere Mustafa
Teşekkürler hocam ve Amin
-
29 Aralık 2020 de başlayan yolculuğumuz 29 Aralık 2021 de tam 1 yılı doldurdu 1 yıl içerisinde benimle olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum hep birlikte nice sistemlere birlikte model takiplerine inşallah
Asıl zaman Ecmwf güncellemesinde akşama da şimdi atayım akşama başka bir şey gelir 😁
-
Ziraat Türkiye Kupası
Galatasaray 3-3 Altaş Denizlispor
Penaltı (5-6)
Denizlispor Son 16 Turunda
Terim kredisini halen Avrupa’dan alıyor yoksa şu an orada olmayabilirdi bence
-
29 Aralık 2020 de başlayan yolculuğumuz 29 Aralık 2021 de tam 1 yılı doldurdu 1 yıl içerisinde benimle olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum hep birlikte nice sistemlere birlikte model takiplerine inşallah
-
Ziraat Türkiye Kupası
Galatasaray 3-3 Altaş Denizlispor
Penaltı (5-6)
Denizlispor Son 16 Turunda
-
sıcak senaryordur :)) Umut fakirin ekmeği
ben hep diyorum onu başka bir şey diyelim
-
Trabzonspor'a bir tane günü transfer haberlerinin hepsini buraya yazmak için ayıracam her gün yeni bir tane çıkıyor piyasaya bunun haberini yapan bende insanım :D