mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

UEFA şikeciler listesi yayınlamış la 2021 de ben niye bunu kaçırdım listede 4 Türk takımı var

Fenerbahçe

Beşiktaş (çözemedim)

Sivasspor

Eskişehirspor

Hadi Fener’in kini anladım da Beşiktaş’ı çözemedim çözen varsa anlatsın

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

%50 kapasite olunca taraftar kapasiteleri

(Fatih Karagümrük sadece Atatürk Stadyumunda oynamayacak yani gezici)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kampta Djaniny’nin çok istekli olduğu görüldü

Bir şey diyeyim mi bu adam Sörloth gelince onu yedeklerse şaşırmam beklentim var (kalırsa ama Abdullah Avcı kalmasını istiyor)

Yeni Giresunspor Takım Otobüsü

Başkanı görürseniz kaçın adam gördüğüne kitliyor 😂 Yerel basın spor müdürüne kitledi

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Kaçak yayın yapan adam mavi tik alıyor daha ne göreceğim ya 😂😂😂😂😂

o