Bu neydi şimdi modele sonradan geldim bakarken düşündüm ben buraya niye geldim neden geldim sonra düşündüm izaha gerek yok taracıyı açtım geldim
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yayınlanan listeye göre, Van Amersfoort'u toplamda üç isim test edecek. İlk aracı 1. ve 2. gün Jake Hughes, 3. gün Cem test edecek. İkinci aracı ise üç gün boyunca Amaury Cordeel kullanacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Birkaç hafta önce Van Amersfoort Racing'in HWA'dan boşalana yere geçeceği ve önümüzde önümüzdeki yıllarda FIA Formula 3'te yer alacağı duyurulmuştu.
Şimdi de Hollandalı takımın en az üç yıl boyunca Formula 2'de yer alacağı duyuruldu.
Cem Bölükbaşı bu yıl Euroformula Open'da Van Amersfoort ile yarışmıştı ve takımla çok iyi bağlara sahip olması sayesinde, gelecek yıl için adı bu takımla F2'de yarışmak için anılıyor.
Van Amersfoort Racing, 16-18 Aralık tarihleri arasında Abu Dhabi'de gerçekleştirilecek teste katılacak.
Van Amersfoort Racing CEO'su Rob Niessink, "Yakın zamanda FIA Formula 3 Şampiyonası'na katıldığımızı duyurmamızın ardından, şimdi de FIA F2 Şampiyonası'nın bir parçası olacağımız için mutluyuz."
"Sadece gururluyuz ve bunu ekibimizin uzun tarihi için bir dönüm noktası olarak görüyoruz. Bu zorluğu hafife almıyoruz."
"Abu Dhabi'de yapılacak olan testlerde F2 araçlarımızın ilk kez garajdan çıktığını görmek bizim için harika olacak." dedi.
HWA son üç sezonda, Formula 2 ve Formula 3'te yarışmasına rağmen hiçbir galibiyet alamadı.
Van Amersfoort Racing ise alt kategorilerde büyük bir deneyime sahip. Takım geçmişte Max ve Jos Verstappen, Charles Leclerc, Mick Schumacher, Christijan Albers, Tom Coronel ve daha pek çok sürücü ile birlikte çalıştı.
Önümüzdeki hafta Abu Dhabi'de yapılacak testte F2 araçlarının direksiyonuna kimin geçeceği daha sonra açıklanacak. Fakat bu isimlerden birisinin Cem olması bekleniyor.
-
Akdenizle Karadenizi yer değiştirmek lazım 😅
sen bunu bence dışarıda karadenizliye deme seni kovalar çünkü emin ol
:-D -
22 si Giresun'a kar yazdım Karadeniz'den gelirse 20 cm de yazarım
-
anlaşılan modellerde Sinan hocamı özlemiş paylaşınca coştu

-
Bajganım eline sağlık
Biz de şu 67 cm'yi geçsek yiter yav
valla Giresun Merkez 20 cm yi geçse geçen seneyi geçiyor zaten mgm ye göre
-
Kalbimdesin aya nikola
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ben izliyorum ama genellikle 22:00 den sonra ki bölümler heyecanlı 22:00 ye kadar ECMWF daha heyecanlı

-
çayı demledim hazırım takibe
-
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
boşa gitti keyifli model takibi olmadı be -
8 Şubat 2020

ben 2018 i tercih ederim
-
iki tarafı da kırmayacak gibi Hasan61 hocam ortadan dalar
-
hep sınırda kalırız zaten batılı gelen sistemlerde

merak etme Doğu bunun acısını bir yıl çıkarır o zamanda batı izler emin ol Doğu insanının inadı modeli bile etkiler
-
Batılımı inecek doğulumu?
Doğu'ya çok ekmek düşmez gibi ama sonradan düşebilir bunu zorladı ecmwf çünkü sabah bakalım