mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Ahmet başkanda normalde futbolcular imza parası alır ama Ahmet Başkan imza atan futbolculardan imza parası alıyor sanki 5000 forma kitledi Koitaya para olarak 1.495.000 TL

UEFA organizasyonlarını exxen aldıktan sonra ilk spiker adayının Hasan Mustan olduğu haberleri dolaşıyor

Tanımayan olduğunu sanmıyorum ama yine de söyleyeyim Pes 2005 olabilir tam hatırlamıyorum o zamandan Pes 2014-15 e kadar spiker yaması yaptı

Çoğu TRT spikerinden daha güzel anlattı o kesin 😂

Sürpriz oldu benim için belki de yalan haberdir bilemezsiniz

Ali Koç ile Aziz Yıldırım tartışmayı bırakmalılar çünkü farkında değiller ama Trabzon’a AİHM duruşması öncesi çok ekmek veriyorlar bu gidişle dava dönecek

Ama kavgayı bırakırlarsa iyi olur

UEFA’nın paylaşımına göre

En fazla koşan isim Pedri oldu

En fazla koşan takım yine İspanya oldu

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

En fazla başarılı pas yapan isim Toni Kross

En fazla yapan takım İspanya

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Gurup aşamasında en çok kurtarış yapan kaleci Uğurcan Çakır oldu

Bu arada Pesçiler ben şahsen o beta sürümünü beğendim

Grafikler ve oynayıp tarzı şu an gerçeği yansıtmıyor ama şu pres işi düzeltilirse şutlar da biraz daha iyileştirilirse mükemmel olur grafikler zaten mükemmel olur

Mobilden de güzel şeyler bekliyorum şu an oyun motorundan

Fenerbahçe bu yıl ilk 3 e giremez sebebi ise eğer Ali Koç ve Aziz Yıldırım birbirleriyle uğraşmaya devam ederlerse takım 2.plana düşer bana göre ve sıkıntı olur

O sözlerden sonra artık