Ali Koç kongrede konuşuyor. Aziz Yıldırım'a cevap veriyor
O ne dedi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAli Koç kongrede konuşuyor. Aziz Yıldırım'a cevap veriyor
O ne dedi
UEFA dan takdir edilen hareket
Basın toplantılarında müslüman futbolcuların önüne bira şişesi konulmayacak
TV den yayınlama zorunluluğu kaldırılmış o yüzden böyle Almanya’da da aynısı oluyormuş
Kahveden artık yansıtma izleriz Taraftarium 24 den kaçak izleriz bir tv keyfi vardı boşa gitti
Gözün aydın olsun..
Tv8 de reklamını şimdi gördüm.Aciklama beklemeye gerek yok
TV den yayın var mı bari abi
Kemençe güzeldir mustafa28
Trabzonspor un biten sezonun iyi kadrosuna iyi ve yerinde takviyeler yapıldıysa şampiyon adayıdır.
Bu kış soğuk geçecek bence hocam özellikle Karadeniz
Efsane olmuş #kemençeninrüyası
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Düşüncüleri alalım o zaman ne dersiniz 😀
Efsane olmuş #kemençeninrüyası
Bu arada Exxen ile anlaşıldığına dair resmi açıklama yok halen bence açıklamayı bekleyelim
Ben de öyle düşünüyorum adamlar dijitali vermesi normal telefondan izleyen kaç kişiyiz önemli olan televizyon yayıncısı olmak o da S sports olur
İyi en azından spikerler iyi sonunda
Snow Hound bein ihaleye katılmadı bu sezon vermeyecek zaten büyük ihtimalle bu sezon Ligi de kaybedecek parayı ödemedi halen
Saran Group= S Sport büyük ihtimalle S Sport olur
Ben de öyle düşünüyorum adamlar dijitali vermesi normal telefondan izleyen kaç kişiyiz önemli olan televizyon yayıncısı olmak o da S sports olur
İyi en azından spikerler iyi sonunda
Saran Group; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı.
Saran Group, bu üç ligin Türkiye’deki yayını için Türkiye’nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.
Televizyon yayıncısı da olmak zorunda hadi Telefonda Exxen Televizyonda kim
Aziz Yıldırım: "Madem bu kulüp batmış, 52 oyuncuyu nasıl aldın? Kaça aldıklarını da bilmiyoruz. Fenerbahçe'yi SPK'ya şikayet ediyorum."
Adam delirdi resmen
Aziz Yıldırım ne konuştu be onların hepsini yazsam yeni devir başlar
28 Haziran’a kadar borçlarını ödemesi gereken Eskişehirspor Erkan Zengin transferinden kalan borç sebebiyle Trabzonspor’dan haber bekliyor
Trabzonspor ise imzayı vermeyeceğini baştan söylemişti parayı istiyor kulüp