mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Ronaldo’dan İsrail’e tepki devam ediyor 👏

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hamsik’in sözleşme detayı çıktı ne kadar doğru bilmiyorum ama

10 asist için 200 bin Euro

Şampiyonluk için 300 bin Euro

Konferans Ligi Çeyrek Finali için 250 bin Euro

İyi pazarlık yapılmış yalnız bunu çok düşünmüşler sanırım 1 gün düşünsem aklıma gelmez

Konferans Liginin formatta şöyle bir ayrıntı var

Şampiyonlar liginden direk Konferans ligine düşen takımlar kendi aralarında oynayarak guruplara kalacaklar diğer takımlar yüne karışık

UEFA Konferans Ligi 1.Ön Eleme Kura Çekimi Yarın Saat: 14:30 da UEFA TV den yayınlanacak

UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Kura Çekimi Çarşamba Saat: 14:00-14:30 saatleri arasında UEFA TV den canlı yayınlanacak

2.Ön Elemeden DG Sivasspor katılacak

Link yapabildim İnstagram ama olduğu için

Uğurcan Çakır’ın korner kurtarışının farklı ülkelerde farklı dillerde ki hali

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Keşfetti gezerken buldum attım

Link yapabildim İnstagram ama olduğu için

Uğurcan Çakır’ın korner kurtarışının farklı ülkelerde farklı dillerde ki hali

Kaleciyi o kadar zorlamışlar ki kurtarışlarda 1.sırada

Eğer 6 kurtarışı geçen kaleci olmazsa bu haftayı Uğurcan Çakır kurtarış da zirvede tamamlayacak

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bu arada baktım emin olmamakla beraber Marek Hamsik kendi şehrinin takımını tutma olarak en yüksek iki ilde forma giyen ilk futbolcu oldu

Napoli: %98.2

Trabzon: %98.0