1954 dünya kupasında Türkiye ispanyayı yazı tura ile elemiş.
uzatma olsa yenemezdi kesin bir tek şans orada bize gülmüş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1954 dünya kupasında Türkiye ispanyayı yazı tura ile elemiş.
uzatma olsa yenemezdi kesin bir tek şans orada bize gülmüş
Farklı bakış açısı ( bahane ) dedim ven ben buna .
Sıkıntı yok hocam benim için yeterki spor konusunda asayiş sağlansın sinirlerin gerildiği anlar oluyordu ben de bu asayişi sağlamakla yükümlüyüm o yüzden sinirim olsa da içinde tutmak zorundayım buraya da düşündüklerimi yazmalıyım ki gerçekten de böyle düşünüyorum bir ara Erman Toroğlu söylemişti mantıklı gelmişti bana
Ee yazı turamı atacaklarmış🙄olmadı fifa 2021 oynasınlar karşılıklı teknik direktörler
Eskiden yapılırdı yazı tura bu arada uzatmalar yokken hatta bir takım ve ya ülke bu sayede şampiyonluk elde etti
UEFA, uygun bir tarih bulamadığı için Tottenham - Rennes maçının oynanmaması yönünde karar aldı.
UEFA Disiplin Kurulu, önümüzdeki günlerde maçla ilgili toplantı yapacak ve sonuç için kararını açıklayacak.
Konferans Ligi G Grubu'nda Rennes son hafta öncesinde 11 puanla liderliğini garantiledi. İkinci sıradaki Vitesse 10 puanla grubu tamamladı. Maçı eksik olan Tottenham'ın ise 7 puanı var. Tottenham'ın gruptan çıkmak için Rennes'i yenmesi gerekiyordu.
indirin artık şu sistemi sahile ![]()
![]()

çayları hazırlayalım Whisper hocam ![]()
![]()
Ben sıkıyorum arkadaşlar sabredemiyorum
Yalnız bırakmıyorum seni abi 

Ne güzel bitmiş güncelleme be ![]()

neyse en azından iyi yağış aldı kıyılar
asıl bölüme yetişmişim forum tasarımları da bittiğine göre kaptan sonra ki hedefimiz kar ileri ![]()
ve bildiğim kadarıyla Play-Off larda ülke koruma sistemi yok
Hangi Ülke'nin Nerede Kaç Takımı Var (2 Takımı Olanlar Belirtilmiştir)
Ülke Puanı Sıralaması Gurup Sonu
ben 19:00 da biliyordum o zamana kadar ders çalıştım şimdi fark ettim neyse pazar boş gün belki yarın geceyi paylaşırım buralardayım ben :D