Cümleten hayırlı Akşamlar abilerim kardeşlerim.Geceniz güzel olsun
hayırlı geceler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCümleten hayırlı Akşamlar abilerim kardeşlerim.Geceniz güzel olsun
hayırlı geceler
Kış çok kötü gecicek 2018 gibi sıcak ve kurak
kime göre neye göre 2018 Giresun'da çok güzeldi benim bu konuda ne işim var onu da bilmiyorum
metociel de sol taraf kırmızı olanlar yeni değil anlamına mı geliyor çünkü şu an 186 da maviye dönüştü
Zonguldakli67 buradaysa ben de buradayım herkese Giresun’dan merhabalar
Yaklaşık 33 gün önce yaptığım sistem tahminlerimde 3/3 yaptım Kasım son haftası sistemi maalesef can kayıplarıyla karşılaştık efsane derkende bunu kasdetmemiştim
ama rekor hava olayları gerçekleşti.
Şimdi sıra Aralık 10 tarihleri yada civarındaki sistemde aralığın son haftası bir sistem daha belirlemiştim ama Semih bey duyurmuş geç kaldım yanlız o sistemin son hafta değilde 21 gibi gelme ihtimali büyük .
Sıkıntı yok son hafta da olsa olur 21 de olsa fark etmez yeterki yağsın 😁
Arkadaşlar konu gece güncellemesine kadar halkımıza açıktır , Geceden itibaren yan dükkana geçiyoruz
Yan komşu. Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama Kış Mevsimi Aralık
ufak bir eksiği vardı tamamladım
Aralık konusu açıldı ise kış ayı gelmiş denektir o zaman VİRA BİSMİLLAH diyerek başlıyorum takibe
Başakşehir, Trabzonspor'un eski teknik direktörü Eddie Newton'ın Strateji ve Planlama Direktörü olarak göreve geldiğini açıkladı.
Geçmiş olsun Başakşehir diyelim o zaman geçen sene 7 maçta gösterdiği performansından sonra ...
Başakşehir, Trabzonspor'un eski teknik direktörü Eddie Newton'ın Strateji ve Planlama Direktörü olarak göreve geldiğini açıkladı.
Ballon Dor’un sahibi Lionel Messi oldu
2. İse Robert Levandowski oldu
Fevzi Burak hocam Allah acil şifalar versin
Göztepe 1-1 Fenerbahçe (MS)
Aslında şu an daha iyi günlerimiz belki de 2040 da falan belki de karı zor görecez küresel ısınma yüzünden
Allah rahmet eylesin