Kimse numarasını atmadı ki daha
Katılım olursa ona göre yaparız ama bana sorsalar Telegram vardı önceden linke basıp direk katılıyorduk
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKimse numarasını atmadı ki daha
Katılım olursa ona göre yaparız ama bana sorsalar Telegram vardı önceden linke basıp direk katılıyorduk
HS ailesi watsap gurubu kurmayı düşünüyoruz gelmek isteyen özelden numaralarını atabilir.
Ee kim katıldı şimdiye kadar
Kulüpler Birliği 13 Kişi ile Ligin İlk Devresi Sonuna Hakem Konuşulmaması Kararı Aldı
Tüm Öğretmen ve Öğretmen Adaylarımızın Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Trabzonspor Yarın Toplanıyor Adaylar Konuşmalarını Yarın Yapacak 26 Kasım’da da seçim ama çoğunluk sağlanamazsa...
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuz, tüzüğümüzün 29'uncu maddesine istinaden kulübümüzün Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısının 25-26 Kasım 2021 tarihlerinde ‘ Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Trabzon' adresinde saat 12.00'de yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın, aynı gündemle 4-5 Aralık 2021 tarihlerinde ‘Hayri Gür Spor Salonu Trabzon' adresinde saat 09.00 ila 16.00 arasında yapılmasına karar vermiştir” ifadelerine yer verildi
Neyse Hayırlı Geceler HS Ailesi
Ben yatar
Ankara'da ODTÜ, Küçük Esat ve Batıkent de protestolar vardı
Yakında gene bir şeyle olacak ama dur bakalım hayırlısı
noluyor yav Twitter çalkalanıyor nerede sokak eylemleri oluyor gene
çok güzel yakaladım ama hareket ve kar olunca görüntü kalitesi düşük
Turuncu Top Geri Döndü
Bembeyaz hali daha güzeldi ama karın durması işleri kolaylaştırdı maç devam edecek
maçı takipteyim
bu da videolu hali
Dinamo Kiev-Bayern Munich maçı başlamasına son 5 dk kala son hali maçın hakemi halil umut meler'in maçı tatil etmesi bekleniyor
(buraya bilerek attım kar fotoları için)
ayın yedisini bozarsa ben ona inerim