Uykuda ki yanardağ bile dolar artışını duyunca uykusundan fırladı desenize arkadaş biraz da kar uykusundan uyansada yağsa keşke
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gem Kontrol sanki kontrollü patlama yapıyor polisler gibi 😁
-
Ben doğduğumda bahar gibi baharmış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstediği kadar kaçsın o soğuklar en sonunda bize düşecek
-
Ama haber başlıklarına baktım uzun zaman sonra Trabzon Samsun gibi iller fazla kar almış haberleri vardı
-
La güzel geçti derken Giresun yanlış anlaşılma olmasın 2 yaşımda Türkiye’de kar ne durumda düşünemem hiç 😁
-
2008 mi? 2009 mu?
2008
-
2008 kışı güzel geçti diye hatırlıyorum
-
Afrika iyidir daha güçlü gelir sistem
-
Whisper hocam rüyamda foruma yeni konu açıyordunuz rüyamda bile sizinleyim

-
Hocam haklı kışa daha girmedik unutmamak lazım 21 Aralıkta başlıyor resmi olarak kış sonbaharı iyi geçirelim kışa sistemleri toplarız 😀
-
Evet model takibi sona erdiyse benim mesaim burada sonra erer
İyi Geceler HS Ailesi
-
Güncellemeyi bitiriyorum.İyi geceler
Öncelikle Teşekkürler Sonra da O zaman mesai sona ermiştir sitede nöbetçi kim bugün sabaha kadar bekleyen çıkıyor arada 😁
-
Mart ayı için bir şey diyemem. Aralık ayı ve Ocak ilk 10 günü şanslı tarafta kalma ihtimalimiz yüksek. Lakin özellikle Aralık ayını soğuk bekliyorum..
Moral bozmak, insanları galeyana getirmek gibi bir niyetim amacım yok. Lakin geçen seneki kar yağışlarını mumla arayacağız gibi. Umarım sert bir sistemle önümüzdeki kış hatırlanmaya değer olur. Hepsini konuşacağız.
İnşallah hocam
-
Sarp hocamın dediğini dün ben arkadaşlara dedim kar bekliyorsanız Aralığın 15-30 arası belki gelebilir en erken diye bazen anlamasamda iyi tutturuyorum 😁