Dengeler değişiyor Beşiktaş Süper Kupayı kazanması halinde Türkiye de en iyi 2.kulüp sırasına yükselecek Fenerbahçe ise 3.sıraya gerileyecek
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ghezal için bir çok kulüp devrede
-
Gece Mesai Uzattık Sıcak Transfer Gelişmesi
Fenerbahçe Sağ Bek oyuncusu Danilo D’Ambrasio’nun şartlarını öğrenmek için menajeriyle temas halinde.
Oyuncu için bir çok İtalyan kulübü de devrede
Oyuncu İnter’de kalmak istiyor ama yeni sözleşme şartlarından memnun değil
Düşünceler siz de Fenerbahçeliler
-
Gece Sıcak Transfer Gelişmesi
Beşiktaş, River Plate takımında forma giyen 25 yaşında ki forvet Santos Borre ile ilgileniyor
-
Son Dakika Transfer haberlerini seviyorum
Anlık geliyor anlık kayboluyor
-
Son dakka kaleci gol atma niyetiyle ileri çıktı dönen topta gol yedi
Yok o bildiğin orta sahadan top toplamak için gelmiş atağa çıkmadı hiç
-
Buradan seneye 1.ligde oynayacak takımlara sesleniyorum ilk 2 den çıkamayacağınıza eminseniz 3.lüğe oynamayın Lanetli 3.lük kaç senedeki 3.olan takım Play-Off dan çıkamıyor
-
Altınordu 90+6 da 2-2 ilk eşitliği yakaladı
Maçı Bitirdi
-
Şimdi aklıma geldi Ahmet Ağaoğlu hiçbir oyuncuyla anlaşılmadan bir şey demez şu an herkesin odağı Sörloth oldu diğer futbolcular konuşulmuyor bence iyi taktik
-
Sıcak Transfer Gelişmesi
Marek Hamsik Trabzonspor Ve Beşiktaş’a Önerildi.
Oyuncunun Bonservisi 30 Ağustos’ta Eline Geçecek Onun Dışında Takımında
Yorum Sizin Ben Yorumsuzum
-
İkiside 1.Maçları Bornova’da Oynadılar Orada Oynatırlar Finalide Pek Buna Tarafsız Saha Denmez 🤣 Taraflı Saha da Oynanıyor İki Takım İçinde
-
Samsunspor artık turlayacak İzmir Finali HayırlınOlsun Maçı O Kadar Uzağa Almasınlar Artık İzmir’de Oynatsınlar İkiside Aynı Stadyumu Kullanıyorlar Orada Yapsınlar İşte
-
Luis Gustavo Fenerbahçe Yönetiminde Emre Belezoğlu İle Devam Etmesi Halinde Takımdan Ayrılacağını Söyledi
-
Samsunspor - Altınordu (0-1) 21:00
Altınordu kazanması için
Her Türlü berabere kalınan skorlar
Her Türlü Galibiyet
1-0 dan sonra alınan 1 farklı mağlubiyetler
Samsunspor’u hangi skorlar taşır
2-0
Altınordu gol atarsa 2 farkla alınan skorlar
-
Alexander Sörloth
Sosyal Medyada Trabzonspor’lu taraftarların kopardığı fırtınaların farkındayım dedi
Oyuncu Trabzonspor ile sorulan soruya ise cevap vermek istemedi