Windy den baktım şimdi de AB ortadan mı bölünmüş
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs rüzgar haritasını okumayı becerebildisem yine Ordu-giresun-trabzon taraflarında bir yere vurdu AB
-
Kar birikimin ardından yazı. Rabbim, hepimize nice kar yağışlı sistemler nasip etsin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bu arada Izlanda bizim sistemde şekillenmeye başlamış.
Son ısınmadan sonraki sistem mi
-
Sinan hocam gfsden kar haritası atabilir misin Sinan
-
Ben gfs den korkuyorum sistemide İstanbul'dan indirip durdu gitti sonlarda ortadan indirdi bu sefer ecmwf uysun birde giresun doğu Karadeniz'de eminiz dimi yağış bekliyok radar kuru
Trabzon'dan indirdi bu sefer hadi ortada buluşun ona da okey olurum yine de etkiliyor çünkü
-
Soçiden Giresuna ne kadar ekmek çıkabilir Cerkes55
-
mustafa28 atarmiyiz 4 tane ?
Uyuya kalmışım az önce uyandım
-
Bu arada ekstra olarak bir şey daha soracam Cerkes55 bu modeller yarında farklı vermeye devam ederse sistem günü mi takip yapacağız
-
GFS 06Z’ye göre olayın kendisi Samsun abi. Ama değişime açık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben gfs den korkuyorum sistemide İstanbul'dan indirip durdu gitti sonlarda ortadan indirdi bu sefer ecmwf uysun birde giresun doğu Karadeniz'de eminiz dimi yağış bekliyok radar kuru
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sistemin en ekstrem olayı
Yerini çözsek güzel olurdu da bekleyecez
-
giresun bulancak köyü imiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tiktok yayından aldım.
Merkez ne zaman radarı doldurur
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sistemde hep sürpriz arkadaş son günlere kadar rotayı bekledik şimdi de sochiyi bekliyoruz