Diyanetten açıklama geldi mesafeli saf düzeni artık tekrar normal saf düzenine döndü o zaman bizde kış için “saflarımızı sıklaştıralım” model takipleri heyecanlaşacak gibi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
ZTK 4.Eleme Turu Müsabakaları Programı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
UEFA-Galatasaray
UEFA Galatasaray’ın Lokomotiv Moskova Maçı İçin Yaptığı Hükmen Mağlubiyet Veya Maç Tekrarı Başvurusunu Reddettiğini Açıkladı
-
Bişey sorucam hocalarım bu veriler felan neden modellere yansımıyor veriler çok iyi ama modeller çok kötü yansımadığı için.
İleriye doğru yansır diyelim
-
abi kasim 2. Haftadayiz tahminini yayınlar mısın Efsane-Semih
Hocam Acele Ettirmeyelim Sabır Biraz Daha
-
Biriktir soğukları kışın lazım olacak fazlaca
-
Yazılılar sona erdi Allahüekber bu akşam birlikteyiz anlaşılan 😁
-
Arkadaşlar Sakin Anlıyorum Kar İçin Heyecanlıyız Ama Bu Kadarda Hocalarımızı Sıkboğaz Etmeyelim Onlarında Kendince İşleri Var
-
Bir kez daha kaptırmadık deplasman taraftarı giriş yasak olmasına rağmen cezanın deplasman seyircisi yüzünden verilmiş olması 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Oboww o ne ula Akdeniz karaya mı çıkmış😅
gemiler karadan yürüyünce kıskanmış o da karayı karadan yürütecek herhalde =D
-
Cumartesi Günü Yaklaşıyor Milli Ara Kaldığı Yerden Devam Ediyor İşte Cumartesi Günü Gurubumuzun Programı
Ali Koç
Teknik Direktör Değiştirmeyeceğiz Yola Devam Edeceğiz
-
Yorgunum, ama çabama sağlık ...
Herkese iyi akşamlar
Bende yorgunum yarın Coğrafya yazılısı ile paydos 🙅♂️
-
2017 2018 deki gibi kış gelmeyecekmi acaba diye şüphelenmeye başladım

Biz yanılırız ama Leylekler yanılmaz unutmamak lazım araştırılmış bir durum leyleklerin erken göç ettiği zamanlar her zaman soğuk geçmiştir ama bu denen ilk defa bu kadar erken göç ettiler bana sorarsan dereyi bir görelim
-
Aralık ayının soğuk geçme ihtimali yüksek. Yakında detaylarından bahsedeceğiz 👍🏻
İnşallah hocam