sistem tamamen eridi bilginize
Çok Acelecisin Salih biraz Sabırlı Olman gerekiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursistem tamamen eridi bilginize
Çok Acelecisin Salih biraz Sabırlı Olman gerekiyor
Evet yazılı bitti eve dönüş yolundayım yarın son yazılıyı olup çileden kurtulacağım
Kazma kürek hazırlayın kaldıralım şu burnu şurdan :D , hayırlı geceler arkadaşlar sabah görüşmek üzere umarım güzel bir güne uyanırsınız uyanırız.
Trabzon merkezi niye orada sanıyorsun burundan dolayı rüzgarda kısılıyor eskiden oraya yerleşirken yorozu hesaba katıp şehir merkezini oraya yapmışlar
Hayırlı Geceler HS Ailesi
Kış gelince hareketleniyor buralar ama yarışma aynı gelenlere duyuru yarışmamız vardır isteyen katılabilir
ben kendimi saklıyorum yakında bizden de bir güncelleme gelir ![]()
Geçen kış ocak sistemini de gem bildi diye hatırlıyorum 😊
bu seneyide ben bilirsem seneye geçen sene ben bildim derim :D
Unutmadan Saadet hocam eline sağlık
Buraya anca kırım sistemi gelirse güzel kar birikimi oluyor balkandan gelince çok yağmıyor geçen sene hep balkandan geldi batı taraflar bayram etti bizede kırıntılar kaldı doğu karadeniz olarak buraya sağlam kar yağacaksa kırım sistemi lazım şahsi fikrim olarak inş bu yıl alırız kırım sistemi
aslında alakası batı değil olay şu denizden geçen karın tutma olayı daha fazladır ama bize hep karadan geldi denize uğramadı ama ah bir denizden gelsin merkeze 50 cm kar veriyorum yazın bunu bir yere (Trabzona direk karadenizden yollayın orada burun gibi burun var engelliyor hep)
Her yer
tifan doldu
abi sende doğuştan var zaten (profil) :D
bana göre bizim için sıcak çıktıyı verdi sabah güncellemesinde görüşürüz artık
güncelleme benim için sona erdi size iyi takipler üzücü oldu biraz sonu ![]()
Sahillerde dahil mi acaba
Kasım zor ama neden olmasın derim sürprizler olur son anda bakmışsın
Evet doğru herkes istiyor. Ama at yarışı izliyorum gibi oluyor. Modeli yorumlayanların yorumu kaynıyor arada😊
bu yüzden kemal Sunal filmine benzetiyorum zaten
sonu da kemal sunal filmi gibi bitti yaktın bizi gfs
Modeli takip ediyorum. Üzerine herkes çok ilginç yorumlar yapıyor 😆😆. Sakin bi da
konu karsa biz biz değiliz kar bize lazım :D