Şimdi bakarken Marsilya 2-2 lik eşitliği yakaladı böyle biterse Galatasaray en rakibine 3 puan önünde durmaya devam edecek
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ülke sıralaması güncellenir birazdan atarım
-
Yeni gelen ve şifresini hatırlayan kardeşler şu bizim yarışmaya bir gelin de başlatak artık yoksa daha uzun yolumuz var
-
Kerem Ökten tahmininizi bekliyoruz
Kerem hoca sezonu açalı çok oldu ama genellikle Twitter’dan başlıyor ama takiplerde burada oluyor ya bize yeter
-
Fener’e +3 puan benden
Ülke puanı için kritik bir eşikteyiz Avrupa liginde guruptan 1.çıkan 4 puan 2.çıkan 1
Ama Avrupa liginde son 16 ya kalan ekstradan 1 puan daha alıyor Fener’den halen ikincilik ve ya birincilik bekliyorum Galatasaray herhalde birinci çıkar puan alıyor ödül olarak şampiyonlar liginde bu puan 5 puan son 16 turuna katılım olarak var
-
Soguk olmuyor kasim ortasinda soguklar gelecekmi oda kesin degil
Kesin olan acilen Turkiye geneline yagmur lazim acil bir sekilde yagmasi lazim.insallah en kisa zamanda olur eger olmassa hem tarimdan herseyden zarar gorecez özellikle Yaz mevsiminde..Uzaklarda 12-13 gibi bir şeyler gözüküyor diyenler vardı ama kaçar mı yoksa gelir mi işte o kesin değil
-
Ooo benden köklü çıktı hoş geldiniz
hoşbulduk abi beni hatırladınız mı 2018 sezonundaki KarOrajKolik ben

-
TFF den açıklama
Galatasaray’a biz ceza veremeyiz maç bizi ilgilendirmiyor maç UEFA’nın organizasyonudur sorumluluk onlara aittir
-
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
Şampiyonlar ligi puan durumu paylaşmaya gerek yok daha Beşiktaş ikili averajdan kaybetti artık zaten geçmiş olsun Beşiktaş avrupa arenasından elendi
-
Facebook dan Meta ya geçen ilk uygulama hayırlı olsun diğerlerine güncelleme yok şuanlık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok tatlı bir misafir 🥰🐈
-
Efsane-Semih eline sağlık
-
Haftaya Cuma günü öğlene kadar çok aktif olamayabilirim bilginize yazılılar var ondan sonra tam gaz devam yazılısı olanlara Allah kolaylık versin tahmin yapacak kişilere de kolay gelsin iyi çalışmalar
-
Hayırlı Geceler HS Ailesi