Arnavutköy Belediyespor 0-1 Bucaspor 1928
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Misli.com 3.Lig Play-Off Maçları an itibariyle başladı Tüm Takımlara Başarılar Dileriz
-
erik dalı
-
Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Era Nymburk’u 84-73 yenerek yarı finale yükseldi.
o zaman değiştirdim
iki kupa gelse

-
TFF 1.Lig Klüpler Birliği gelecek sezon 19 olacak takım sayısının 20 olması için federasyona bu sezon son 3 takımın Play-Out maçları oynaması Play-Out maçları sonunda da Play-Out şampiyonu olan takımın ligde kalması için başvurdu
Bana göre 2.ligde ki 2 grupta toplam 2 Play-Off şampiyonu çıksa zaten 20 oluyor bence altta hakadenler çıksın hakedenler düşsün siz ne dersiniz
-
yeni gol animasyonumuz aradım ve bu daha güzel göz yormuyor hayırlı olsun -
Bu hafta yoğunum beğenilerle destek olabilirsiniz
Yarın Misli.com 3.Lig Play-Off
Cumartesi Misli.com 2.Lig son hafta belirli maçlar
Pazartesi Misli.com 3.Lig Play-Off 2.maçları
Gol Bildirimleriyle Burada
-
Misli.com 3.lig Play-Off maçları Misli.com uygulamasında ki maç izleme kısmında olduğu için yarın saat 15:00 maçlarındaki goller bildirimiyle buradayız
-
UEFA Konferans Ligi Maç Takvimi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Takımlarımızdan ligi 3.bitiren 3.Ön Elemede 4.bitiren 2.Ön Elemede başlayacak Beşiktaşın ZTK yı kazanması durumunda 4. 3.Ön elemeye 5. 2.Ön Elemeye gidecek
-
Bir kupa gelse

-
-
Sen nasıl istersen ayarla bu haftayı. 3.ligden kimler çıkar diye sorarsın. Bilinen takım başına 250 puan olur. Ayrı olarak. Onun haricinde 6 ayrı ligden 6 maç belirle. Aynı formatta. Puan dağıtımı da bilinen maç başı 250 puan olsun.
nasıl bak bu sefer fazla puan gitmez senden =D
-
O zaman şöyle oldun Play-off lardan sonra ki tura kim çıkar ne dersin Sahutt zaten Pazartesi 2.maçlar oynanıyor o yüzden bu haftayı böyle bitirebiliriz
-
Yok yav ciddi söylüyorum. Bu hafta pek müsait değilim. Giremiyorum bakamıyorum çok. Al bu haftaki yarışmayı. Sana dağıtacağın puanları da göndereyim. Eğer müsait değilsen sen de bu hafta BAY😃
Ok o zaman puan benden gitmeyecekse lazım oluyor puan ileride bana
-
Bakalım Mustafam... İstersen ben puanları dağıttıktan sonr bu haftaki yarışmayı sen hazırla
gerek yok sen devam et