The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
şirketin ismi değişti diye biliyorum ben
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
şirketin ismi değişti diye biliyorum ben
Konuyu da boşladık ama bu aralar aklım Accu da inat etti göndermiyor halen göndersede rahatlasak
yazilim muhendisi olma hedefi olan var mı ben olmayı düşünüyorum
Hoş geldin yanıma diyeyim o zaman benim hedefim o
Accu bu aralar meşgul sanırım ses yok Asya tahmininden
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile fotoğraf çektirdim şu an çok mutluyum
3000 yılında dünyanın ortalama. Sıcaklığı 40 olur mi yoksa dünya kendini buzul çağına mi sokar yani 60 70 derece olur mu yer yer
Dünyanın o kadar ömrü kaldığını düşünmüyorum kıyamet kopar bizde kurtuluruz gerçi biz kıyametten önce ölürüz
Sahutt hocam bizde yarın için safları sıklaştıralım iyi malum Asya tahmini yarın ve ya öbür gün gelebilir
Efsane-Semih bölge bölge kış tahminin nedir
Sanki söyledi gibi 10-20 dk önce
sogukla yagisin cakisacagi, zaman zaman negatif endeksin, zaman zamanda pozitif endeksin hakim olacagi bir kis olacak gorunumu var. karadenize uygun sistemde olacak trakyaya uygun sistemde olacak. ortaya karisik yapacak bir kis. 2010 vari diyeyim ama aynisi olmayacak. finali sibirya ile olacak.
Hocam Sibirya için beklenir işte ❄️🥶
Yasin71 Doğum Günün Kutlu Olsun
Hayırlı Geceler HS Ailesi
Hadi bakalım yarın ola hayrola
Accuweather Asya tahmininde cold snowy vermiş😅 sızdırılmış bilgi🤞🤞
güzel verecek yazmıştım zaten 6 gün önce ![]()
Yeni gelenlere Kış Ligi Katılım linkini bırakıyorum katılmak isteyenleri bekleriz
ECMWF önceki güncellemeye göre sıcaklığı azalttı san ki