Çok kaliteli la 😎
hava durumu gif yazınca çıkıyor ama bir de sığması için hesap gerekiyor daha çok güzel vardı ama sığmıyor bunu da yeni buldum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok kaliteli la 😎
hava durumu gif yazınca çıkıyor ama bir de sığması için hesap gerekiyor daha çok güzel vardı ama sığmıyor bunu da yeni buldum
yeni gif li kapak fotosu buldum sanırım daha çok hoşuma gitti nasıl sizce
Yine trajedik İtalya vakası.
40 takla atar diyoruz işte GFS
Halil değilde, Hamit olabilir.
karıştırıyorum ikisi de altıntop düzelttim zaten
Eski Beşiktaşlı futbolcu, U21 Almanya milli takımı şampiyon yaptı. Bu kurduğu kadro tamamen yardım alınarak kurulan kadro, çünkü daha futbolcuları bile tanıdığını düşünmüyorum.
hamit altıntop yardım etmiştir
biz boşuna imzamızı Efsane Kar Sistemi Beklerken ... yapmadık ![]()
Ayrıca
Alaska ile Sibirya arasında bulunan Çukçi denizinde Eylül sonu buz miktarı 2006'dan sonra en yüksek değeri yakaladı.Son 15 yıl ortalaması 1990'ların bile çok gerisinde seyrederken bu artış önemli.
her zaman dediğim gibi gerçekleşiyor işler
Trabzonspor Bakasetas'la Galibiyeti aldı maç 2-1 bitti
2. yarıda Hamsik'in orta sahadan gönderdiği füze gol oldu lakin gol kurala takıldı kuralda kaleci atışı sonrası en az iki oyuncunun topa değmesi yönüneydi ama top direk kaleye girdi ve gol geçersiz sayıldı
Çotanaklar ilk galibiyeti İzmir'de buldu
maçta 2 penaltı olurken 1 penaltıdan Göztepe yararlanamadı 2.Penaltı da Giresunspor'lu oyuncu ceza sahası sol köşesinde kaleci İrfancan'ın topa kayarken oyuncunun ayağına bacağının değmesi sonrası penaltı çalındı maçta Diabate topu ve kaleciyi ayrı köşelere yolladı ve maç 1-0 sona erdi
Hayırlı Geceler HS Ailesi
Erken kış ihtimali var mı sezon soğuk geçiyor sanki
Doğuya olur diyorum ya hep hem soğutuyor hem yağışlı 0 a yaklaşırsa havada kar görülür dedim
kar duası yok arkadaşlar yağmur duası var ^^
Giresun’da güneş duasına çıktılar fındık kurusun diye 😂
A Milli Takım Aday Kadrosu
Yeni İsimler Var
Ülke Puanı Sıralamasında Yunanistan’a Geçilerek 19.Sıraya Düştük 🥺
Eşleşmeler