Dün yaşanan olaylardan sonra Abdülkadir Ömür Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yanına gelip takımdan ayrılmak istediğini söylediği söyleniyor
Dün karşılaşmayı izleyenler arasında eski maliye bakanı Berat Albayrak vardı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDün yaşanan olaylardan sonra Abdülkadir Ömür Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yanına gelip takımdan ayrılmak istediğini söylediği söyleniyor
Dün karşılaşmayı izleyenler arasında eski maliye bakanı Berat Albayrak vardı
Beşiktaş haftayı Averajla 1. Trabzonspor da hemen 1 gol averaj arkasında 2.Tamamladı
Trabzonspor istikrarlı çıktı 1-2-1-2 aynen böyle oldu 1.-2.-3.-4. Hafta diye sıralandılar
Hayırlı olsun kazananlar
Maçın adamı yaşına rağmen 8.7 ortalama ile Marek Hamsik oldu
Whisper hocam tahminler de neredeyse hiç beklenmeyen çıktı 5 kişi bildi 5000 HS rica edeyim atarsın
Sinan hocam da bildi ama kadrodan
Milli ara Trabzonspor’a yaramıyor bu kabul olsun
Trabzonsporlu taraftar Galatasaray’ın 2.golü sonrasında formasını çıkarıp Abdülkadir’e Verdi sonrasında ise düzgün top oyna dediği öğrenildi bu olay sonrası Avcı onu oyundan aldı ve oyundan çıkarken bazı taraftarlar tarafından ıslıklandı
Trabzonspor 2 penaltısı es geçildi golde de nwakaeme vurdu Galatasaraylı oyuncunun elini havaya savurup içeri girdi
Maçı izlerken Saçım Beyazladı
Kış yaklaşınca masaya dönüyor dostlar birer birer
Hayırlı Geceler Herkese
Herkese merhaba
2012 den beri verilerin bu kadar guzel oldugu bir kis daha hic olmamisti.
2017 kisi guzeldi ama verileri bu kadar iyi degildi.
Merhabalar hocam
TFF ile lisans konusunda anlaşamayan EA Games, FIFA 22 oyununda Türkiye Milli Takımı’nın lisanssız yer alacağını açıkladı
Karagümrük 4-0 Adana Demirspor
Ne oldu transferlere 🤔
A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Olarak Hamit Altıntop Görevlendirildi
Teknik Direktör Halen Belli Değil Ama
Yılmaz Vural yabancı teknik direktör gelecekse benim Alman pasaportum var beni alabilirler para da istemem sözü var
Derbi Özel 2
Gol Tahminini Doğru Yapan Kişiler 1000 HS Puanı İle Ödüllendirileceklerdir
Duyuru
Futbol konusunda Derbi Özel Tahmin Yarışmamız Başlamıştır Doğru Bilen Kişiler 1000 HS Puanı 2.Yarışmamızda da 1000 HS Toplam 2000 HS Ödül Alacaklardır