Derbi Özel
Doğru Bilen Kişiler 1000 HS Puanı ile ödüllendirilecektirler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDerbi Özel
Doğru Bilen Kişiler 1000 HS Puanı ile ödüllendirilecektirler
Senaryolara bakıyordum da 2160 ile 2700'lü saatler arası çok güzel tek tek fotoğraf koysam çok uzun sürerdi.
San ki Doğu kaymağı yiyor gibi önce kıyılar başlıyor sonra Doğuya doğru gitti san ki
Doğu karadeniz için bu geçerli mi çünkü öyle durmuyor gibi yağmur yağıyor az ama toprak için değerli unutmamak gerekir ki sonbahar 23 Eylülde başlar bilimsel olarak halen Yaz ayındayız ve yaz ayına göre doğu güzel gidiyor
bilgilendirme için teşekkürler Sarp Özdoğan hocam
Tatsız Milli Ara Sonunda Süper Lig Yeniden Başlıyor İşte 4.Haftanın Fikstürü
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
O 20si de aynı anda aktif olursa zaten artık Buzul Çağı yaşarız
Efendim okullar ilk haftayı kapattık Allah’a şükür
Hekimoğlu Trabzon FK dan açıklama
Geçen sene Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve bir dönem Hekimoğlu Doğanspor adı ile alınan kulübümüzü bu sene Tonya Doğanspor olarak oynamasına izin verdik takımı tekrar satın aldık ve adını Hekimoğlu Doğanspor olarak devam ettiriyoruz.
Takım bu senen BAL liginde aynen devam edecek ancak dışarıdan futbolcu transfer edilmeyecektir takımda HEKİMOĞLU TRABZON U-19 takımı oyuncuları forma giyecektir
Logo
Hekimoğlu Trabzon FK dan açıklama
Geçen sene Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve bir dönem Hekimoğlu Doğanspor adı ile alınan kulübümüzü bu sene Tonya Doğanspor olarak oynamasına izin verdik takımı tekrar satın aldık ve adını Hekimoğlu Doğanspor olarak devam ettiriyoruz.
Takım bu senen BAL liginde aynen devam edecek ancak dışarıdan futbolcu transfer edilmeyecektir takımda HEKİMOĞLU TRABZON U-19 takımı oyuncuları forma giyecektir
Ayırmışsınız konuları bana kalsa Kış ayında ayrı açardık bence bu kalabilirdi İlkbahar kısmında
TFF Eskişehirspor’a 3 Puan Silme Cezası Verdi Eskişehirspor Böylece Yine 0 Puana Geriledi
Doğu iyi yağış Almış
Doğua Karadeniz'den giriş var

İtibarı artmış o zaman takip edin .
İtibarı nasıl artmış olabilir ki