Karadeniz'i soruyor bu arada
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rezalet...
Hollanda 6-1 Türkiye
-
19.2 derece Merkez Giresun en son bu zamanlarda 25-24 olurdu kış soğuk olacak en az -3 bekliyorum en fazla -7 falan
-
-
mustafa28 şampiyonlar ligi müziği olabilirdi ula😅
Kış ligini şampiyonlar ligi sayıyorum ben yaz ligi Avrupa ligi
-
Benden hediye Sinan hocam
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İroni mi yaptın yoksa ciddi misin
Gayet ciddiyim
-
Olay Ayasofya'da imiş Camii oldu hemen Kar sistemleri gösterdi bu yılda iddialı
-
İNŞALLAH . Fazlasında gözümüz yoktur. Biz Amanoslara gideriz. Bol bol yağmur yağsın yeter ki
Musul,Kerkük gelsin bize kardeş kardeş yanyana aynı kaderi paylaşırsınız
-
Okulları açan kişi ne öyle ya ayaklarım delindi bu arada cümleten hayırlı günler
-
Buraya da Atayım Sonra Şaşırmayın
Baştan söyleyeyim okullar açıldı 17:00 ye kadar bulamazsınız beni zaten sonra yine kapanacağımız için sıkıntı yok yine gelirim
-
Kastamonuspor mağlubiyet almamıştır Tff yazısı üstte seneye yine 2.ligden devam edecektir
bu arada sizi şaşırtmasın normalde 19 takım olsa 1 takım BAY geçecekti ama kastamonu da gidince sayı 2 oldu ama Kastamonu'yu sayarsanız olduğu için 3 oldu
-
Baştan söyleyeyim okullar açıldı 17:00 ye kadar bulamazsınız beni zaten sonra yine kapanacağımız için sıkıntı yok yine gelirim
-
Kastamonuspor mağlubiyet almamıştır Tff yazısı üstte seneye yine 2.ligden devam edecektir
-
Trabzonspor gibi Hekimoğlı'da averajla ilk hafta 1. tesadüfe gel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Es Es 900 gün sonra galibiyet sevinci yaşadı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.