Ben Doğu Karadeniz efsane kar alacak dedim ama İnşallah bu dediğim yağmur olarak yağmamıştır çünkü şu an bile efsane yağmurlar yağdı ![]()
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Antalya, İbradı, İBRADI En Düşük Sıcaklık.
07-09-2021Eylül
En Düşük Sıcaklık: 16.5 Derece Olur
-
hafta da 2 maç zor olur
-
Elenen arkadaşlar üzülmesin bende dahil😅 daha önümüz de kış ligi var. Biz de yarışma bitmez👏 devam eden arkadaşlara başarılar❤️
Ben Kış ligini kazananla Yaz ligini kazanan Ayrı Olarak Süper Finale Çıkar Diyorum Süper Kupa gibi ne dersin Sinan hocam
Seni niye alıntıladım bilmiyorum 😂
-
Nasip değilmiş başkanım🙄😢🤫🙃😉🤔😅 ruh halim karışık😅
Gitti gurup 1.miz
-
TFF 2.Lig Canlı Sonuçlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarın açıklama yapıcam biraz heyecan olsun .
Sinan hocam, açıklama ne zaman?
-
Kim elenmiş kim elenmemiş yarın açıklanacaktır.
Şimdiden tebrik ediyorum..
Evet Sinan bey bize uzatma geldi sanırım nereyi yazacaz

-
Gümüşhane’de Kürtün, Günyüzü ve Üçtaş köyleri Giresun Doğankent’e bağlanmasi için yapılan referandumda Giresun Doğankent’e bağlanmayı kabul ettiler ve artık Giresun’un sınırları biraz daha büyüdü
Sonuçlar
Günyüzü
272 kişi evet 194 kişi hayır
Üçtaş
474 kişi evet 33 kişi hayır
-
Gümüşhane’de Kürtün, Günyüzü ve Üçtaş köyleri Giresun Doğankent’e bağlanmasi için yapılan referandumda Giresun Doğankent’e bağlanmayı kabul ettiler ve artık Giresun’un sınırları biraz daha büyüdü
-
Bugün Günlerden Milli Maç
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zaten ondan düşük yazmışsın sıkıntı ne🤔
Ben kime baktın ya patonormal mi oldum az önce benden düşüktü kafam yok sanırım
-
Efendim hocam
-
Kapalı usul tek maç olacak bana özel mesaj atılacak
Uzun zamandır aklımda ki format
-
Filenin Sultanları 3-1 Yenildi 3.lük maçına çıkacak milliler Hollanda - İtalya galibi ile eşleşecekler