GMG Kastamonuspor TFF ye yaptığı bu sezon ligden çekilme kararı onandı ve hakları 2022-23 yılına devredildi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ana, Yeniden Refah İçişleri Bakanlığı genelgesinde ki PCR testi zorunluluğu maddesinin durdurulması için Danıştaya dava açmış vay be adam yeni çıktı ama daha çok sesi çıkıyor
-
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
Maalesef top ağlaramızda 2-1 Skor
-
Son Skorlar
Türkiye 2-0 Karadağ
Norveç 1-0 Hollanda
Letonya 0-0 Cebelitarık
-
Dk:30 G⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️L
Türkiye 2-0 Karadağ
Yusuf Yazıcı
-
Dk:9 Türkiye 1-0 önde
Cengiz Ünder
-
Ama şöyle bir durum var leyleklerde durup dururken 10 gün önce göç etmez bir şey var
-
Abim devam ediyor yav
Trabzonspor az ama tam olmuş
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yorumları alalım bakalım kimlerden ne yorum gelecek
-
Leylek göçlerinin takvimi ile ilgili 1979 yılından beri verilerin tutulduğunu belirten Bozyurt, "Hiçbir zaman bu seneki kadar erken göç ettiklerini görmedik. Daha doğrusu tespit etmedik. Bu sene özellikle Kuzey Yarımküre'de özellikle Kuzey ve Orta Avrupa'da çok şiddetli kış koşullarının ben yaşanacağını şimdiden öngörebiliyorum" dedi.
'Kış çok sert geçecek' öngörüsü için sadece leylek göçlerine bakarak yorum yapmanın yeterli olmayacağını belirten Bozyurt şu tespitlerde bulundu:
"Aynı zamanda Kuzey Atlantik Salınımı gibi okyanus atmosfer ilişkisindeki bir takım veriler de bu öngörüyü doğruluyor. Yine güneş aktiviteleri oldukça az seyrediyor. Yani bütün veriler bize bu seneki kışın Kuzey Yarımkürede oldukça sert geçeceği yönünde"
Acaba 1979 🤔
-
Leylek göçlerinin takvimi ile ilgili 1979 yılından beri verilerin tutulduğunu belirten Bozyurt, "Hiçbir zaman bu seneki kadar erken göç ettiklerini görmedik. Daha doğrusu tespit etmedik. Bu sene özellikle Kuzey Yarımküre'de özellikle Kuzey ve Orta Avrupa'da çok şiddetli kış koşullarının ben yaşanacağını şimdiden öngörebiliyorum" dedi.
'Kış çok sert geçecek' öngörüsü için sadece leylek göçlerine bakarak yorum yapmanın yeterli olmayacağını belirten Bozyurt şu tespitlerde bulundu:
"Aynı zamanda Kuzey Atlantik Salınımı gibi okyanus atmosfer ilişkisindeki bir takım veriler de bu öngörüyü doğruluyor. Yine güneş aktiviteleri oldukça az seyrediyor. Yani bütün veriler bize bu seneki kışın Kuzey Yarımkürede oldukça sert geçeceği yönünde"
-
Kısacası 31 Ağustos
-
Şimdi karşıma çıktı dün Sultan 2. Abdülhamid’in tahta çıkış yıl dönümüymüş
-
Milli Maç Günü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.