Bu bilgi doğru mu acaba
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA En Yüksek Sıcaklık
En Yüksek: 25.5 Derece Olur
-
-
Reis konsept değişikliği yapmış herhalde
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Spor Toto Süper Lig Milli Ara Puan Durumu
Tam Gaz Devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ah İstanbul Ah çok üzülüyorum beni Ayasofya’nın önünde bıraksınlar ben orada kalırım çok güzeldi namaz kılmak orada tadı damağımda kaldı
Her neyse Ordu merkez arkada ki çevre yolundan Giresun’a gidiyoruz şu an el sallayın bel ki görürüm 😂
-
Kendimi sohbet konusunda sandım bir an Trabzonspor - Galatasaray 1.5 Üst
-
Süper Lig 3.Haftanın Oyuncuları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mevcut indekslerle Eylül ayı görüntüsü bu şekilde çıktı
Burada kalsın ay sonu bakarım yaptığım yöntem tutarlımı diye
İtalyanın Yeşil olması işimize gelir bence sistemler yine bizde kalır 😍
-
Milli Araya Trabzonspor +1 Averaj Farkla Fenerbahçe’nin Önünde 1.Sırada Girdi
-
Ayasofya’da foto çekildiysem yapmazsam olmazdı yeni profil fotom
-
Evet 1 Saat önce İstanbul’a geldik şimdi de oturuyoruz gezmek için sabırsızlanıyorum 😍
-
Ülke puanında rakip olduğumuz ülkelerden takımlar gelirse çok iyi olur. O yüzden ilk torbadan dinamo zagreb ve olimpiakos çektim 2. torbadan celtic ve rangers çektim 3. Torbadan galatasaraya sparta prag çektim 4. torbadan Fenerbahçeye rapid wien ya da sturm graz olabilir
Dediğin de tuttu biraz
-
Lazio
Fraknkfurt
West Ham
Galatasaray
Tutturdun biraz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok güzel bir durum 0.400 puan alacağız maç başı kazanırsak 3 ekibimizde kazanırsa 1.200 Puan mis