Evde olmadığımdan İsveç daha yeni geldi bir şey yapamadım
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Oynanan maçlar sonunda Ülke Puanı Sıralaması (Daha bonus puanlar eklenmedi)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2. Torbadan takım çekmesek olmuyor mu ?
Olmuyor Sevilya Gelse İyi bayağı o torbada
-
Beşiktaş’ın 4.Torbadana Katılması Kesinleşti
-
Mustafa Özel adamsın vesselam.

Teşekkürler
-
Şimdi fark ettim sorumlu/Analizci yazıyor ama turuncu ben niye özel üye ve ya mor
canım sıkıldı
-
Şimdi fark ettim sorumlu/Analizci yazıyor ama turuncu ben niye özel üye ve ya mor
-
ne oldu kaçırdım yine cezalı üye olan çıktı yine haftada 1 doz lazım dimi foruma bu ne ya

-
ZTK 1.Eleme Turu Eşleşmeleri Belli Oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Jose Morinho;
Önce ki Macta önlem almamıştım ancak bu Macta özel olarak önlem alacağım bir kişi var.
Herkes tahmin etmiştir herhalde 😂
Ama herhalde yine durduramaz Süper ligde önlem alanlar bile en sonunda boş bırakıyor
-
A spor kuraları yayınlayacak diyen var kura başlamadan kontrol edersiniz
-
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi
Yarın
Saat: 19:00 da
Kanal: UEFA İnternet Sitesi ve ihtimalle TV8, Exxen
-
Yarın Günlerden Avrupa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Jose Mourinho: "VAR yok, bu yüzden bu duruma da adapte olmalıyız. Ben hala Trabzonspor'un bize attığı golün ofsayt olduğunu düşünüyorum. En azından Trabzonspor maçında gol teknolojisine sahip olacağız."
Bu adama ne oldu ya hiç böyle konuşmazdı Nwakaeme adamı arkasından koşturdu beynine oksijen mi yetmedi buna 😂
-
ZTK Maç Takvimi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.