Zonguldakli67 hocamla elersem yeniden karşılaşmak yeni yine yeniden
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sarp Özdoğan hocam eline sağlık
-
Sinan hocam tek maç olacak iyiydi san ki ikili çok zor olacak gibi san ki bir de uzama ihtimali var çünkü
-
çok merak ettiğim bir şey var acaba hangi iki kişi attığı gol ve yediği gol sayılarını eşit yapıp uzatmaya götürecek
-
en çok puan toplayan kişi B Gururundan Zonguldakli67 hocam olmuş Tebrikler hocam
-
Kışa Yaklaşıyoruz kapımız açık gelenler arttı
Hoş Geldin @Salih reis
-
Ağrı dağında ilk kar düşmüş hayırlı olsun
-
Kerem den değil cfs den geldi o paylaşım. 😅 Ula ben atsam bu görselleri ilgini çekmez he
Ben sizden bekliyorum ama atan yok kar sitemlerini özledim
-
Gruplara katılan ve her hafta yarışmaya özen gösteren tüm dostlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum.
Sıra eleme turuna geldi
Var mı özel video
-
Kerem Ökten kar ile ilgili paylaşım geldi şuradan bakınca çöm güzel duruyor hadi bakalım böyle giderse iyi ama sona doğru kaymalar olur mu bilemem
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2. Tamamlamış olabilirim averajla san ki
Evet gurup performansım 3 Lider indirdim 4. Olarak kendi mi indirdim müthiş performans
-
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
Rövanş Maçı Tahminlerim
Galatasaray 2-1 Randers
HJK Helsinki 1-2 Fenerbahçe
AS Roma 0-1 Trabzonspor (Penaltı)
FC Copenhagen 1-0 DG Sivasspor
-
-
Evet yeni puan durumu yalnız şu an aldatıcı çünkü bonus puanlar daha eklenmedi ve üst taraflarda erkenden 2 takım kaldılar bize ekstradan bir de 3.000 puan ekleyin bence o zaman işin rengi değişiyor bir anda 14-15. Olabiliriz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.