Maşallah
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Köksal Babadan Roma’ya hoş geldin
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu Gün Günlerden Avrupa
-
Bu Gün Günlerden Avrupa
-
Küçük bir bilgi Play-Off larda VAR sistemi bulunmaktadır
Yani şampiyonlar liginde VAR dan gol döndü ona göre söyledim ama herhalde aşağı ligde de vardır
-
Küçük bir bilgi Play-Off larda VAR sistemi bulunmaktadır
-
Lübnan da 1 kişi kendisine yakıt vermeyen benzinliğe füze fırlatmış
Gerçek hayatta GTA 5
-
Her Şey Güzelde Sponsor Çok Absürt Olmuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Jose Morinho
Bunun Konferans Ligi mücadelesi olduğuna inanmıyorum bana göre bu müsabaka Şampiyonlar Ligi müsabakası
-
Kanıt İsteyenlere Kanıt
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, 'İki doz Sinovac aşılı yoğun bakım hastalarımız artıyor.'
Ne anladınız?
Küreselci medya, kıytırık akademik sıfatlı elitlik taslayan vasatlar, reklam şovmeni sanatçılar, aşı olmayana ekmek vermeyeceğini söyleyenler büyük vebal aldınız.!
-
Aleyküm
Hayırlı Sabahlar -
Kulaktan dolma haberlerdir pek kaale almam.
Ne yazılırsa o veya doğru değildir bende,
bazı konularda seçici davranmak gerekir Mustafa.
Hocam haberlerde çıkanı diyorum yoksa söylenti dersen bir söylenti derim şu an trafik kazasında ölenleri de korona diye geçiriyorlarmış mesela
-
Bu seçim erbakan ile biri arasında geçer sebebi ise aşıyı desteklemeyen tek parti lideri olması
-
vay be ne hikmetse sağlık çalışanları aşıdan sonra kalpten gitmeye başladılar üst üste
Tal-Ban tek desteklediğim konu aşıyı yasaklamaları
-
İnşallah mustafa28
Gece ikimize nöbet yazmışlar gibi kimse yok ikimiz kaldık